Voorstelling Mare

Laat je meevoeren in een draaikolk van visuele comedy, special effects en livemuziek. Een bassin gevuld met meer dan 1 miljoen liter water vormt de arena voor deze unieke openluchtvoorstelling aan het Almeerderstrand.

De zeespiegel stijgt en de wereld staat blank van Noord- tot Zuidpool. Wat overblijft zijn een handvol drenkelingen die zich vastklampen aan de restanten van onze beschaving. Mare is een verrassende survival-comedy met het wateroppervlak als lachspiegel.

Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk te dineren in restaurant De Rode Haring. Tijdens de show zit het publiek droog op de overdekte tribunes. Na afloop kun je bij het kampvuur met een drankje nagenieten.

BELEEF! deelnemers krijgen korting

BELEEF! deelnemers betalen voor de voorstelling Mare € 24,50 ipv € 27,50.
BELEEF! deelnemers betalen voor het diner € 21,50 i.p.v. € 23,50. 

Wil je hiervan gebruik maken, dan kan je dit aangeven bij je aanmelding als deelnemer van BELEEF! Dit reserveringsdeel verschijnt als je de melding 'Ik geef me op voor BELEEF!' hebt aangeklikt.

Betalen voor het diner bij Vis à Vis

Let op! Bij iedere betaling voor het diner worden € 2,50 transactiekosten berekend. Ons advies is om in één keer voor meerdere personen te reserveren.

Bekijk het menu op www.visavis.nl/diner

Tijden restaurant en voorstelling

Restaurant: open vanaf 18.00 uur
Speeltijd voorstelling: 20.30 – 21.50 uur

 

voorbeeld uitnodiging event
 voorbeeld uitnodiging event