Gaat u mee naar Belek (Turkije)?
12 t/m 19 maart 2024

 

Beste golfers,

er staat een nieuwe groepsgolfreis in de planning en deze keer gaan we traditiegetrouw naar Belek! Voor de afwisseling verblijven wij deze keer in het 5* Cornelia Diamond Golf Resort & Spa; het zusterhotel van het Cornelia de Luxe Resort wat velen van u nog kennen. Diamond is een ruim opgezet resort op slechts 1 km afstand van de gelijknamige golfclub en direct aan het zandstrand gelegen. 

We vliegen met SunExpress van Düsseldorf naar Antalya, waarvandaan we per privé transfer naar ons luxe hotel worden gebracht (en vice versa). Conform het voorlopige vluchtschema vertrekt de heenvlucht in de vroege ochtend en vliegen wij in de late namiddag terug.

Het hotel beschikt onder andere over een zeer uitgebreide Crassula spa met Turkse stoombaden, saunas en binnenbad, waarvan u gratis gebruik kunt maken; enkel behandelingen en massages zijn tegen betaling. Wie na het golfen nog niet uitgeput is kan terecht in de uitgebreide gym van het hotel of een strandwandeling maken.

We verblijven hier op basis van all inclusive: ontbijt, lunch en diner in buffetvorm zijn in uw reissom inbegrepen, net als de door het hotel geselecteerde alcoholische en non-alcoholische dranken in de restaurants en bars. Premium drinks en á la carte dineren zijn tegen bijbetaling. Daarnaast geldt de all-inclusive formule ook in het clubhuis!

De Cornelia Golf Club, beter bekend onder de naam 'Faldo', bevind zich op korte rijafstand van het hotel en beschikt over 27 holes. Tijdens deze reis spelen we in totaal vijf keer (18 holes) op Faldo en ontvangt u voor of na het golfen les, zodat u het geleerde ook meteen in praktijk kunt toepassen. 

Zoals voorgaande jaren wordt de reis uitgevoerd door YourTravel Kathrin Puls (aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds). 

Verzeker u van uw plaats en schrijf zo spoedig mogelijk in! De reis gaat door bij minimaal 14 deelnemers.

 

Mike & Ruud, Golfschool Geldrop

Kathrin Puls, YourTravel

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren