Welkom

Hartelijk welkom op de evenements-website van Benefietavond.

Hier kunt u allerhande informatie vinden over Benefietavond. Verder kunt u zich hier aanmelden voor dit evenement, de uitnodiging of deelnemersinformatie bekijken en routeinformatie inzien.

Gebruik het menu links voor deze functionaliteiten.

Met vriendelijke groeten,

De organisator

 

HET VERHAAL ACHTER HET VERHAAL

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij wordt u uitgenodigd op 25 juni om kwart voor 5 voor onze benefiet avond waarbij we geld inzamelen voor een goed doel.

De bijdrage is 30 euro per persoon en daar zijn 2-3 drankjes bij inbegrepen. Als u meer drankjes wilt nuttigen kunt u altijd meer bestellen. Hierbij zit wel een prijs aan vastgebonden. Het hangt af van het soort drankje wat u wilt nuttigen alleen de helft van dat geld gaat ook naar het goede doel.

De keuze van de maaltijd kunt u op de achterkant vinden. U laat voortijdig weten of u kunt komen en wat u die avond zou willen eten met plaatjes die vergelijkbaar zijn met datgeen wat je geserveerd krijgt.
Het goede doel is de scoutingclub Rola deze heeft er belang bij dat hun scouting boot gerepareerd wordt anders kan deze scoutingclub niet blijven bestaan.

De scouting

Wij zijn een actieve vereniging die zich bezig houd met alles rondom en op het water. Onze scouting Zuiderkrijs Oosterhoud richt vooral op de kinderen van alle leeftijden die het leuk vinden om wateractiviteiten uit te voeren. Elke zaterdag verzamelen wij ons op het wachtschip de "ROLA". In het zomerseizoen varen we met de vletten en vermaken we ons op het water. We geven instructie in zeilen, roeien, wrikken, en knopen.

Er is alleen één probleem, door de jaren heen slijt onze boot af. Wij willen er voor zorgen dat de kinderen volgend jaar in de zomer nog door kunnen gaan met de leuke activiteiten waar ze nu ook heel veel zin in hebben.

We gaan daarom sponsors werven om ervoor te zorgen dat onze boot opgeknapt kunnen worden zodat de kinderen veilig door kunnen gaan met de activiteiten en handelingen en kennis opbouwen. Vind u belangrijk dat de kinderen voor volgend jaar terug kunnen gaan naar de waterscouting dan bent u onze perfecte kandidaat!

Het begin van de avond

Het begin van de avond word geopend met een amuse en een drankje. Daarna zal het voorgerecht geserveerd worden. Daarna word het hoofdgerecht geserveerd wat bestaat uit Parelhoenfilet of Kabbeljouwfilet of een vegetarisch gerecht. Uiteraard word er ook een dessert geserveerd.

Bij allergieën laat het ons tijdig weten zodat we daar rekening mee kunnen houden.


Er word gezorgd voor genoeg parkeerplaatsen voor auto’s brommers en fietsen , ook voor minder validen zijn er plaatsen voor de deur zodat het geen belemmering veroorzaakt voor de minder valide.

Graag zien wij u en/of uw familie of aanhang Donderdag 25 en op Sterrelaan 10 te Eindhoven.

 

Menu Benefietavond

Op de benefietavond gaan wij een aantal lekker hapjes serveren aan de uitgenodigden.

Het menu is als volgt opgesteld:

Het begin van de avond word geopend met een amuse en een drankje. De amuse word gemaakt door de leraren.

Na de amuse zal het voorgerecht geserveerd worden. Het voorgerecht bestaat uit een carpaccio. U kunt kiezen tussen een runde carpaccio, zalm carpaccio en een groente carpaccio.

 

Daarna word het hoofdgerecht geserveerd wat bestaat uit Parelhoenfilet of Kabbeljouwfilet of een vegetarisch gerecht.

 

 Uiteraard word er ook een dessert geserveerd. Het dessert bestaat uit een aardbeientompoes. 

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,

Robin van der Meulen

BOFD 4.2B
Summa College Favilitair

event deelnemersregistratie
 event deelnemersregistratie