Welkom

Hartelijk welkom op de evenements-website van Best Value Congres 2015.

Het derde Best Value Congres in Nederland is op dinsdag 14 en woensdag 15 april in congrescentrum Reehorst te Ede. Op deze website kunt u zich aanmelden, informatie vinden over het congres en lezen hoe u een hotelovernachting met korting kunt boeken. 

We hebben een breed programma samen gesteld, met meer dan 60 sprekers die Best Value kennis en ervaring delen. Hiermee is excellence in Best Value een unieke kans om meer te weten te komen over Best Value. Jij kunt hierbij zijn!

Het inschrijf bedrag van 600 euro is voor het hele congres, inclusief drinken en eten in de pauzes, de lunches, de borrel en het conferentie diner op dinsdagavond 14 april. We kennen geen tarieven voor gedeeltelijke deelname.

De inschrijving voor het congres is inclusief het lidmaatschap de vereniging Best Value Nederland. De belangen van het delen van kennis over Best Value  ondergebracht in een vereniging, waardoor de kennis in een onafhankelijke bron terecht komt, voor elk lid beschikbaar. We zullen hier tijdens de conferentie bij stilstaan. Eventuele ‘winsten’ uit onze activiteiten worden geïnvesteerd in het genereren en distribueren van kennis.

Er is een mogelijkheid tot overnachten in hotel Reehorst in Ede. Wij hebben reserveringen geplaatst waardoor u met korting een kamer kunt reserveren. (zie de pagina Hotel voor meer informatie).

 

Namens het bestuur van de Vereniging Best Value Nederland,

Hartelijke groet,

 

Jolanda Hoogkamer

 

 

 

 

 

 

event deelnemersregistratie
 event deelnemersregistratie