Best Value Conference 2016 Tempe

Best Value Conference 2016 Tempe

Welkom

Ga jij naar de Best Value Conference van 18 tot 22 januari in Tempe, Arizona? Ben je zelfstandige, of ga je zonder collega's en schrijf je je alleen in, dan is het tarief hoger dan wanneer je als groep inschrijft.

Best Value Nederland biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van een groepsboeking, tegen het gereduceerde tarief. Als groep met vroegboekkorting betaal je per persoon $ 900 in plaats van $ 1500, dit is het tarief voor een 'single' aanmelding zonder vroegboekkorting.

Alle informatie en prijzen van de Conference vind je hier. Alle communicatie over het congres en over het programma wordt rechtstreeks naar het door jouw opgegeven mailadres gestuurd. De administratie en communicatie over de betaling loopt via Best Value Nederland.

Aanmelden kan tot 31 oktober, via deze website.

* Bij annulering handelen we volgens de voorwaarden van KSM. Tot 12 december is er bij annulering een restitutie mogelijk van 50%, bij annulering na 12 december is geen restitutie mogelijk.

Bij vragen over het aanmelden voor de groepsboeking of over de betaling kun je terecht bij Jolanda Hoogkamer van Best Value Nederland.

gasten registratie formulier
 gasten registratie formulier