Welkom

Hartelijk welkom op de evenements-website van Best Value Congres 2016.

Het vierde Best Value Congres in Nederland is op woensdag 13 en donderdag 15 april in congrescentrum Reehorst te Ede. Op deze website kunt u zich aanmelden, informatie vinden over het congres en lezen hoe u een hotelovernachting met korting kunt boeken. 

Het thema van 2016 is Best Value the next step; bewustwording, actualisering en professionalisering. We hebben een breed programma samen gesteld, met meer dan 55 sprekers die Best Value kennis en ervaring komen delen. Hiermee is excellence in Best Value the next step een unieke kans om meer te weten te komen over Best Value. Jij kunt hierbij zijn!

Door je deelname aan het Best Value Congres word je lid van de vereniging Best Value Nederland. Hiermee maak jij deel uit van de Best Value community in Nederland, ontvang je het nieuwe Best Value boek waar op dit moment had aan wordt gewerkt én je krijgt gratis toegang tot een Best Value NL-seminar op 9 juni, waar Dean Kashiwagi een grote rol in speelt. Daarnaast steun je onderzoek en ontwikkeling van Best Value in Nederland.

Dit jaar kun je er ook voor kiezen om slechts één dag deel te nemen aan het congres. Bekijk de FAQ voor de uitleg en tarieven.

Er is een mogelijkheid tot overnachten in hotel Reehorst in Ede. Wij hebben reserveringen geplaatst waardoor u met korting een kamer kunt reserveren (zie de pagina Hotel voor meer informatie).

 

Namens het bestuur van de Vereniging Best Value Nederland,

Hartelijke groet,

 

 

Vereniging Best Value Nederland

 

 

 

 

 

 

 

gdpr en events
 gdpr en events