De toekomst van de Best Value Aanpak ligt bij de leveranciers

De toekomst van de Best Value Aanpak ligt bij de leveranciers

De toekomst van de Best Value Aanpak ligt bij de leveranciers.

Hartelijk welkom op de evenement-website van het seminar "De toekomst van de Best Value Aanpak ligt bij de leveranciers". Een leverancier heeft het beste voor met zijn opdrachtgever, stelt dr. Dean Kashiwagi. Waarbij de leverancier de ruimte krijgt om zijn expertise te tonen. Helaas is de praktijk vaak anders. Opdrachtgevers bepalen graag hoe leveranciers hun werk moeten uitvoeren. Het ontbreekt hen aan lef om los te laten. Tijd om op te staan en het heft in eigen hand te nemen!

 

Een onfeilbare aanpak?

Dean Kashiwagi is de founding father van de Best Value-aanpak. Deze aanpak is in Nederland niet meer weg te denken. Sinds de introductie bij de Spoedwetprojecten door Rijkswaterstaat zijn er honderden aanbestedingen en tenders met deze methode uitgevoerd. Toch gaat niet alles over rozen: dr. Dean Kashiwagi observeert regelmatig zaken die misgaan bij de inrichting en uitvoering van de Best Value-aanpak. Hoe kunt u als leverancier beter uw expertise aantonen? Hoe maakt u een betere inschrijving op een aanbesteding of tender? Wij vertellen het u op 18 mei.

 

Inspiratie

Donderdag 18 mei is dr. Dean Kashiwagi spreker op ons seminar specifiek voor leveranciers. Met ruim 25 jaar ervaring weet hij met prikkelende stellingen te vertellen waarom het  anders kan! Een thema dat de kern van uw business raakt. Benieuwd naar zijn visie en ervaringen? Deze visionair verandert uw kijk op in- en verkoop. Hij laat zien waar u het verschil kunt maken met behulp van de experts binnen uw eigen organisatie en bij uw opdrachtgevers.

 

Meld u nu aan

Op deze website kunt u allerhande informatie vinden over de sprekers en workshops. Verder kunt u zich hier aanmelden voor dit evenement. 

Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar. Deze zijn inmiddels allemaal vergeven. Er zijn nog wel 4 kaartjes voor het VIP diner beschikbaar. Wij zien u graag op 18 mei!

Met vriendelijke groeten,

Jolanda Lempers

 

Best Value Verkoop

koppeling met crm en erp
 koppeling met crm en erp