Best Value verkoop seminar: "Partnership bij aanbesteden, het kan wel!"

Best Value verkoop seminar: "Partnership bij aanbesteden, het kan wel!"

Partnership bij aanbesteden, het kan wel!

Hartelijk welkom op de evenement-website van het seminar "Partnership bij aanbesteden, het kan wel!". Een leverancier heeft het beste voor met zijn opdrachtgever, stelt dr. Dean Kashiwagi. Waarbij de leverancier de ruimte krijgt om zijn expertise te tonen. Helaas is de praktijk vaak anders. Opdrachtgevers bepalen graag hoe leveranciers hun werk moeten uitvoeren. Het ontbreekt hen aan lef om los te laten. Tijd om op te staan en het heft in eigen hand te nemen!

 

Samen meerwaarde creëren

12 oktober 2017 organiseren wij een nieuw Best Value verkoop seminar in Amsterdam. Het centrale thema is: "Partnership bij aanbesteden, het kan wel!"

Een onderwerp dat u niet wilt missen. Zeker gelet op alle artikelen en discussies die er op dit moment zijn over samenwerken en aanbesteden. Hoe kunt u als leverancier en klant samen meerwaarde creëren? U hoort het tijdens dit seminar. Onze gastsprekers waaronder Dean Kashiwagi, Gijs Verberne, Marlous Vogels, Bart Meindersma, Anje van der Veen, Jolanda Lempers en Marco van Aarle beschikken over tientallen jaren ervaring en weten wat HET VERSCHIL maakt tussen succesvolle en falende aanbestedingen en samenwerkingen. Tussen winnaars en verliezers in aanbesteden. En telkens weer komen dezelfde valkuilen naar boven.

 

Inspiratie voor u en uw klanten

Wilt u weten hoe u deze valkuilen eenvoudig kunt omzeilen? Gaat u voor een partnership met uw klanten of leveranciers? Nodig ook uw klanten of leveranciers uit! Schrijf u in voor dit unieke seminar en laat u inspireren over dit boeiende onderwerp.

 

Meld u nu aan

De kosten van het seminar bedragen wederom slechts € 95 p.p. excl. BTW en het aantal plaatsen is beperkt. Op deze website kunt u allerhande informatie vinden over de sprekers en workshops. Verder kunt u zich hier aanmelden voor dit evenement. Er is nog slechts 1 plaats beschikbaar. Meld u nu aan. Het vorige seminar was binnen een paar weken uitverkocht. Wacht niet te lang.

 

Met vriendelijke groeten,

Jolanda Lempers

 

Best Value Verkoop

voorbeeld uitnodiging event
 voorbeeld uitnodiging event