Momenteel is de organisatie volop bezig om het programma voor 2020 samen te stellen. Houd de website in de gaten om op de hoogte te blijven!
 

Beton Experience 2019

Update: de allereerste editie heeft op 13 november plaatsgevonden. Bekijk de foto's in ons Flickr album. De impressievideo kan je hieronder bekijken.

 

*****

De Beton Experience is een geheel kosteloos evenement voor mbo-, hbo- en wo-studenten en begeleidende docenten om kennis te maken met de betonbouwsector.

Kom langs op 13 november 2019 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam! Dit iconische gebouw staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van Unesco; een bewonderenswaardig bouwwerk in beton, staal en glas. Bij binnenkomst zie je de beursvloer met ruim 120 stands: allemaal bouwbedrijven die hun verhaal en de nieuwste ontwikkelingen met je willen delen. Verrijk je kennis op de beurs, laat je inspireren door de experiences gebaseerd op de nieuwste ontwikkelen IT-ontwikkelingen en maak kans op een prijs bij de reconstructie challenge! En nog veel meer! Kortom deze middag wil je zeker niet missen!

We verwelkomen graag studenten Bouwkunde en Civiele Techniek, maar ook studenten uit andere technische richtingen, bedrijfskunde, financiën en IT zijn van harte welkom! Op deze dag maak je namelijk kennis met een boeiende sector, die zowel technisch als niet-technisch personeel zoekt.

Wat kun je op deze dag allemaal verwachten?

Leg op deze dag waardevolle contacten met de aanwezige bedrijven voor stageplekken, afstudeerplekken of startersfuncties!

Houd onze website goed in de gaten voor het laatste nieuws en de nieuwste experience aanmeldingen!

 

9 events tips voor een nog groter succes
 9 events tips voor een nog groter succes