Beveiliging anno 2000-2015-2030

Beveiliging anno 2000-2015-2030

Beveiliging anno 2000 - 2015 - 2030 

Wees erbij!. Jouw inbreng is belangrijk!

De toekomst voorspellen is moeilijk dat weten we uit ervaring. In welke richting de toekomst zich zal bewegen is afhankelijk van verschillende ontwikkelingen. In hoeverre zet bijvoorbeeld de decentralisering van de energie-opwekking zich voort? Welke technologiën komen beschikbaar? Hoe veranderen de eisen/wensen aan gebruikerszijde? Al deze aspecten hebben invloed op hoe en in welke richting de ons welbekende netbeveiligingen zullen veranderen. Er is daarbij niet één waarheid. Wij zijn echter wel in staat om een aantal toekomstscenario’s uit te diepen.

Doelstelling van deze dag is om naar huis te gaan met een aantal mogelijke scenario’s hoe de netbeveiligingstechniek zich zou kunnen ontwikkelen. Met inbreng van leveranciers, gebruikers, adviesbureau’s etc. wordt dit een bijzonder interessante dag, die u niet mag missen.

Op dinsdag 14 april a.s. kijken we naar het verleden, heden en de toekomst van de ontwikkelingen binnen de beveiliging. Voortdurend streven we naar hogere flexibiliteit, productiviteit en effectiviteit. Er zijn veel ontwikkelingen gaande in de energiesector die impact (kunnen) gaan hebben op de manier van beveiligen. Ook wij worden steeds afhankelijker van ICT. Maakt deze afhankelijkheid industriële automatiseringssystemen, integratie en geautomatiseerde informatie-uitwisseling de sector kwetsbaarder? Of biedt het ook voordelen?

“In Control?” is een bekend gezegde dat ook opgaat in de beveiliging en automatisering. De ontwikkelingen hebben niet stil gestaan. Wat zijn nu precies de uitdagingen? Om dit in beeld te brengen trekken we vergelijkingen met andere sectoren, ontmoeten we experts uit de industrie, horen we de laatste ontwikkelingen uit ons vakgebied en gaan we in gesprek over mogelijke toekomstscenario’s.

Onderwerpen die daarbij aan bod komen zijn:

  • Wat heeft het verleden ons geleerd?
  • Wat zijn de belangrijke ontwikkelingen waarop we ons voor moeten bereiden?
  • Wat zijn de beveiligingsconcepten van de toekomst?
  • Wat zijn de blinde vlekken  en durven we hierover in gesprek te gaan?
  • Wat betekent voor ons: Van lineair naar de CLOUD?

Voor wie
Voor professionals werkzaam bij energieproducenten, netbeheerders, service providers en consultants. Maar ook voor deskundigen werkzaam bij grote industrieën en andere grootverbruikers en toezichthouders. Kortom voor allen die streven naar en werken aan het inrichten en optimaliseren van een betrouwbare, duurzame en betaalbare energie-infrastructuur. Ook toekomstige professionals in deze vakgebieden zijn welkom. Naast het opdoen van technische ideeën is er ook volop gelegenheid tot netwerken. Een unieke gelegenheid die u niet mag missen!

Waar
“In Control?”
vindt plaats in het Hoofdgebouw van TenneT in Arnhem. We starten om 12.45. Het programma vindt u op  de website.

Kosten
De kosten voor deelname zijn € 285,-(excl. 21% btw).
Voor studenten is deelname gratis.

Aanmelden
Meldt u aan. Er is een maximum aantal deelnemers. Inschrijvingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld dus reageer snel!

Annuleren
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot drie weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 75,- (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen drie weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

event management
 event management