Uitnodiging!

Donderdag 18 mei 2017 12.00 - 18.00 uur
MaasSILO Rotterdam

 

Op 18 mei 2017 organiseert het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in samenwerking met het Academisch Medisch Centrum Amsterdam een Meet-up “Big Data in de Zorg”! De centrale vraag hierbij is:

 

Wat moet het beleid voor Big Data in de zorg worden?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden zijn we op zoek naar inspirerende ideeën en initiatieven, maar ook naar manieren om waarborgen in te bouwen om veilig en transparant met Big Data te kunnen werken. De Meet-up is een combinatie van een un-conference en een hackathon, waarbij de input vanuit de ervaringsdeskundige komt: vanuit jullie dus!

Dus ben jij de Big Data expert, startup, wetenschapper, professional in het zorgveld of patiënt òf heb jij ideeën, meningen of kennis over Big Data in de zorg? Houd dan 18 mei vrij! Technische kennis of uitgewerkte ideeën zijn niet nodig voor deelname, wel je enthousiasme!

Uitnodiging doorsturen
Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden willen wij een zo breed mogelijk deelnemersveld bereiken, daarvoor hebben we jouw netwerk nodig!
Ken jij anderen die bij deze Meet-up niet mogen ontbreken? Stuur deze uitnodiging dan alsjeblieft door.

Aanmelden
Aanmelden kan op onze website Big Data in de Zorg. Tevens vind je meer informatie over het programma, locatie etc.

Om te zorgen voor grote diversiteit aan deelnemers, zullen wij uit de aanmeldingen een selectie maken. Hierover ontvang je later bericht.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren