Big Improvement Day 2018

Big Improvement Day 2018

Aanmeldingsformulier

BID Ontmoeting

Speciaal voor de high potentials tot en met 35 jaar, organiseren we de BID ontmoeting met adviesraadleden en sprekers. De ontmoeting vindt plaats in één van de pauzes tussen de programmablokken, opgezet als een serie speeddates.

Wanneer u zich opgeeft voor deelname aan de BID Ontmoeting, ontvangt u te zijner tijd meer informatie over het tijdstip en de personen waarmee u een BID Ontmoeting kunt hebben.

Thema: Succes!

Het thema voor de Big Improvement Day 2018 is Succes! Wat betekent het? Wanneer ben je als mens of als organisatie succesvol? Kun je het afdwingen? Overkomt het je? Allemaal vragen die tijdens BID2018 op verrassende wijze aan bod komen in een gevarieerd podiumprogramma met bijzondere sprekers en in interactieve workshops.

Programma

Tijdens BID vertellen opinieleiders, dwarse denkers en ondernemers hoe zij succes definiëren en op welke wijze ze het proberen te bereiken. Naast uitzonderlijk entertainment en topsprekers van eigen bodem, is BID ook dit jaar weer bezig om een internationale spreker te strikken. Daarnaast zijn er interactieve side-sessies waarin op basis van het centrale thema Succes! verschillende onderwerpen nader worden uitgediept.

Inspirerende voorbeelden en levendige discussie vullen het programma, zodat u met tenminste één idee, één actie en één contact naar huis gaat.

Alle ontwikkelingen rondom BID kunt u volgen via www.bigimprovementday.org, de maandelijkse BID update en via Twitter.

ticketverkoop
 ticketverkoop