Sprekers

Mevrouw mr. A.A.A.M. Schreuder - dagvoorzitter
‎Thans plv. Voorzitter Regionaal Tuchtcollege Amsterdam. Voorheen Voorzitter Regionaal Tuchtcollege Amsterdam en senior rechter Rechtbank Overijssel.

De heer prof. mr. dr. M . Scheltema
De heer Scheltema is een Nederlands deskundige op het gebied van het staatsrecht en het bestuursrecht. Hij was staatssecretaris van Justitie in het kabinet-Van Agt II en het kabinet-Van Agt III, namens D66.

De heer dr. A. Zuurmond
De heer Zuurmond is ombudsman van de metropool Amsterdam.  We denken en doen teveel vanuit gewoontes en regeld, vindt hij. Zijn tip: kijk en luister beter, leer aanvoelen. En denk na: hoe kan het anders? Hij vindt een gegronde klacht gratis advies waarmee je de kwaliteit kan verbeteren en stimuleert om die kennis naar binnen te halen.

De heer prof. mr. J.M. Barendrecht
De heer Barendrecht leidde verschillende grote innovatieprojecten op het gebied van de rechtspleging, die beoogden tegemoet te komen aan dringende rechtsbehoeften, die moeilijk met bestaande regels en procedures zijn op te lossen. Deze "interactieve research and development projecten" vinden vaak plaats met stakeholders zoals groepen van gebruikers, ministerie van justitie, de rechtspraak of organisaties uit de juridische dienstverlening.

 

 

online ticketverkoop systeem
 online ticketverkoop systeem