Cultuur- en Congrescentrum Antropia

Hoofdstraat 8 (Let op! Nummer 26 voor navigatiesystemen)
3972 LA Driebergen
Nederland

Website: http://www.antropia.nl

Routebeschrijving vanaf uw adres

 

Bereikbaarheid

Antropia bevindt zich pal naast NS-station Driebergen-Zeist en aan de A12 (afslag Driebergen-Zeist). 

Let op! NS-station Driebergen-Zeist wordt vernieuwd, de bouw is in volle gang. De treinen rijden echter gewoon en in de locatie is er geen sprake van geluidsoverlast.

 

Komt u met de trein?

Reis naar station Driebergen-Zeist, steek de weg over richting de P&R parkeergarage van het station, loop vóór de garage naar links het voetpad op en volg de bordjes Antropia. (U ziet rechts Landgoed de Reehorst liggen.) Plan hier eenvoudig uw treinreis.

 

Komt u met de auto?

Aangezien bepaalde navigatiesystemen u een onjuiste route kunnen laten vervolgen, adviseren wij u onderstaande routebeschrijving te hanteren of Hoofdstraat 26 in te voeren.

U kunt gratis parkeren op de parkeerweide van Landgoed de Reehorst. Heeft u een elektrische auto, dan kunt u op basis van beschikbaarheid gebruik maken van één van de twee oplaadpunten voor de deur. Informeer bij aankomst even naar de mogelijkheden.

Routebeschrijving vanuit Utrecht
Volg de A12 richting Arnhem en neem afslag 20 Driebergen/Zeist. Onderaan de afrit linksaf richting Zeist. Vervolgens gaat u bij het tweede verkeerslicht linksaf en rijdt u Landgoed de Reehorst op. Volg de parkeerborden naar de gratis parkeerweide van Antropia.

Routebeschrijving vanuit Arnhem
Volg de A12 richting Utrecht en neem afslag 20 Driebergen/Zeist. Onderaan de afrit rechtsaf richting Zeist. Vervolgens gaat u bij het eerste verkeerslicht linksaf en rijdt u Landgoed de Reehorst op. Volg de parkeerborden naar de gratis parkeerweide van Antropia.

 

Komt u met de fiets?

U kunt ons met de fiets vanuit de omgeving Utrechtse Heuvelrug prima bereiken. Houd u echter rekening met werkzaamheden in het stationsgebied.