Winkel van Sinkel

Oudegracht 158
3511 AZ Utrecht
Nederland

Website: https://www.dewinkelvansinkel.nl/home.html

Bereikbaarheid

De Winkel van Sinkel ligt centraal in het land, midden in het historische centrum van Utrecht. De locatie is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Per openbaar vervoer naar de Winkel van Sinkel
Komt u met de trein naar Utrecht? Dan is uw eindstation Utrecht Centraal. Vanaf het Centraal Station is het +/- 10 minuten lopen naar de Winkel van Sinkel op de Oudegracht 158. Ook kunt u bus 2, 5, 8, 28, 53, 74 of 77 nemen en uitstappen bij de halte ‘Neude,’ daarvandaan is het nog 3 minuten lopen naar de Oudegracht 158.

Per auto naar de Winkel van Sinkel
Uw auto kunt u parkeren in de Parkeergarage Springweg, La Vie, Paardenveld of Hoog Catharijne. Deze liggen op maximaal 10 minuten afstand van de Oudegracht 158, de Winkel van Sinkel.

P+R Utrecht
Rondom de stad en handig gelegen in de directe omgeving van de snelwegen A2 en A12, vindt u de drie P+R-locaties van de gemeente Utrecht. U parkeert hier uw auto gemakkelijk en voordelig. Vanaf de P+R locatie reist u snel met de bus, tram of OV-fiets naar de binnenstad.
P+R Leidsche Rijn Centrum: Nabij station Utrecht Leidsche Rijn, bereikbaar via A2. P+R Papendorp: Aan de voet van de Prins Clausbrug, bereikbaar via de A12. P+R Westraven: Ten zuiden van Utrecht, direct aan de A12. P+R De Uithof: Ten oosten van de stad, bij de A28.

Rolstoeltoegankelijk
De Winkel van Sinkel is toegankelijk met (elektronische) rolstoel/scootmobiel via de zij-ingang met een rijplank. Wanneer er niemand van de medewerkers op het terras aanwezig is om de rijplank neer te leggen, kunt u bellen naar 030-2303030. In het Grand Café en op de eerste verdieping is een invalidentoilet aanwezig. Daarnaast is het mogelijk om met de lift naar de eerste etage te gaan. Vraag gerust aan de medewerkers als u vragen of hulp nodig heeft.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren