Congres: Duurzaamheid met slimme LED verlichting

Congres: Duurzaamheid met slimme LED verlichting

Ja ik meld me aan voor het congres 'Duurzaamheid met slimme LED-verlichting' op 7 november 2019 bij Jardin d'Hiverre in Baarn.

Wilt u op de hoogte blijven?
Ik wil graag op mijn wensen afgestemde promotionele communicatie ontvangen over aan Signify gerelateerde merken en hun producten, services, evenementen en aanbiedingen. Jouw persoonlijke data zal worden verwerkt volgens het privacy reglement van Signify Netherlands B.V.

Uw gegevens zijn bij Binnenlands Bestuur in goede handen. In ons privacy statement staat hoe wij met de gegevens omgaan.

Annuleringsvoorwaarden:

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren door een mail te sturen naar: info@binnenlandsbestuur.nl. In geval van annulering binnen 2 weken voor de datum van het event, wordt een bedrag van €20 wegens gemaakte kosten in rekening gebracht. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Acceptatie onder voorbehoud:

Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met je op te nemen om de aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

Portretrecht:

Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.