Geachte heer/mevrouw,

Hierbij nodigen wij u graag uit voor de Biotech Campus Netwerkborrel op 27 juni 2012 (aanvang 17.00 uur). U kunt zich eenvoudig aanmelden door op de onderstaande link te klikken.


Industriële biotechnologie zit in het DNA van Delft. De kennis en kunde van TU Delft en DSM op dit gebied zijn internationaal gerenommeerd. Om deze positie te versterken slaan diverse partijen in de regio de handen ineen voor de realisatie van een industriële biotechnologie campus. Deze zogeheten Biotech Campus Delft wordt gevormd op het Technopolis Delft en het DSM terrein.


Op het programma staan presentaties van o.a. Paul Rullman (TU Delft), Hans Goossensen (Provincie Zuid-Holland), Frank Teeuwissen (DSM) en Han de Winde (TU Delft).
Ook interviewt wethouder Pieter Guldemond (Gemeente Delft) ondernemers uit de regio: Arthur Oudshoorn (Applikon Biotechnology), Marc Lankveld (BIRD Engineering) en Menno Rubbens (cepezed projects).


Op 27 juni 2012 laten wij u graag kennis maken met de ideeën voor en ontwikkelingen op deze Campus. We heten u van harte welkom tijdens een informele bijeenkomst in het voormalig techniekmuseum van de TU onder genot van een hapje en drankje.

Tijdstip: 17.00 - 19.30 uur
Locatie: voormalig Techniekmuseum, Ezelsveldlaan 61 te Delft

Wij hopen u op 27 juni te mogen ontvangen.


Vriendelijke groeten,


Kim Meulenbroeks
Namens de organisatie van de Biotech Campus Netwerkborrel

Gaarne vóór 20 juni uw aanwezigheid kenbaar te maken via onderstaande link.

Bijlagen

naamgrootte
Uitnodiging_060612.pdf658kb
online evenement organiseren
 online evenement organiseren