Blogworkshop van Karine!

 

Altijd al willen weten hoe je een goede blog schrijft? Speciaal voor diëtisten heeft Karine Hoenderdos (van o.a. Nieuws voor Diëtisten en Puur Gezond) een workshop ontwikkeld waarin zij je de fijne kneepjes van het bloggen bijbrengt.

Pen en papier in de aanslag! Want als deelnemer krijg je niet alleen theorie over bloggen, maar vooral veel praktische en creatieve schrijfoefeningen. Je gaat naar huis met veel handige tips en trucs, een waslijst vol ideeën en een hoofd vol inspiratie.

Maar daar blijft het niet bij! Ook na de training krijg je persoonlijke begeleiding van Karine bij het schrijven van je blog. Door het delen van alle feedback leer je ook van elkaars inzendingen.

De workshop wordt georganiseerd door Science for Health, de wetenschappelijke afdeling van Yakult waardoor je slechts €45 betaalt voor de hele dag. Er zijn twee data beschikbaar: donderdag 14 februari 2019 en maandag 8 april 2019.

De aanvang is om 10.00u in de Yakult fabriek in Almere. Rond 16.00u wordt de workshop afgesloten.
Deelname is inclusief lunch, koffie/thee, versnaperingen, congresmaterialen én persoonlijke begeleiding van Karine bij je huiswerk!

Schrijf je snel in: er zijn per datum maximaal 12 plaatsen!

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren