Sprekers

Dagvoorzitter

Ilja Werkhoven - Bewuste Bouwers

Ilja Werkhoven is directeur van de stichting Bewuste Bouwers. Zij richt zich op bouwplaatsen en haar directe omgeving. Wat komt er nu terecht van al het voorgenomen beleid op de bouwplaats? Hoe gaan bouwplaatsen om met het milieu, met de door hen veroorzaakte hinder? Welke bouwplaatsen zijn een voorbeeld voor de bouwsector en hoe herken je dat? Met haar ervaring opgedaan bij de gemeenten Alphen aan den Rijn en Amsterdam (inkoop en aanbesteden; facilitaire diensten) en in de bouwsector (Regieraad Bouw/Vernieuwing Bouw) heeft Ilja Werkhoven een brede kijk op de ontwikkelingen in de veranderende bouwwereld. Ze kan iets opzetten uit bijna niets (of vanuit grote achterstand). Ze ziet altijd verbeteringspunten en zet zich er voor in om het maximale eruit te halen. Het werven van steun, partners of medestanders vanuit andere organisaties doet ze dan ook met veel plezier. Daarnaast brengt ze vaak een andere zienswijze en is ze een rasoptimist over het te bereiken resultaat.

 

De Procescoaches die de sprekers ondersteunen bij de workshops:

Erik Groot Karsijn - RoyalHaskoningDHV

Erik is na zijn studie Verkeerskunde in 2008 gaan werken bij Royal HaskoningDHV.
Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot een breed inzetbare en allround verkeerskundig adviseur. Focusgebieden zijn bereikbaarheid en parkeren in relatie tot de ruimtelijke ordening. Zijn interesses liggen met name in de regionale en stedelijke context en is gewend samen te werken met zowel (semi-)overheden als private partijen. In zijn dagelijkse werkzaamheden draagt hij afwisselend de rol van projectleider, projectsecretaris en verkeerskundig specialist. Hij typeert zichzelf als pragmatisch, doelmatig, realistisch, zelfstandig, analytisch en oprecht.

Els Geurts - Bewuste Bouwers

Els werkt als adviseur Bewust Bouwen bij stichting Bewuste Bouwers. Omgevingsmanagement en BLVC maatregelen vraagt een inspanning van het hele team. Van timmerman tot projectmanager en van onderaannemer tot leverancier. De rol van Els bij Bewuste Bouwers gaat dwars door de inhoud en proces heen. Bouwplaatsen, bouwbedrijven en opdrachtgevers kunnen bij Els terecht voor advies en trainingen op maat. Haar achtergrond in de omgevingscommunicatie, als senior auditor voor Bewuste Bouwers en kennis van best practices vormen de input voor deze rol. De dag van Els is geslaagd als iemand geïnspireerd en gemotiveerd als beste buur op een bouwplaats aan de slag gaat.

Rutger de Klerk 

Rutger was tot voor kort uitvoeringscoördinator voor het Stationsgebied in de gemeente Utrecht en daarom ook als procescoach verbonden aan het BLVC Café.

In deze rol van ‘verbindingsofficier’ was hij verantwoordelijk voor de afstemming tussen de bouwende partijen en de omgeving waar mensen wonen, van en naar hun werk gaan. Samen met de omgeving en bouwende partijen zoeken we naar mogelijkheden om alle functionaliteiten, wonen, werken, reizen en bouwen zo goed mogelijk door te laten gaan.

 

 

jouw online aanmeldformulier
 jouw online aanmeldformulier