BLVC op Landelijke Omgevingsmanagementdag 

De Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD) is dé landelijke netwerkbijeenkomst voor omgevingsmanagers. Op die dag staat de ontwikkeling van het vak omgevingsmanagement centraal. Jaarlijks bezoeken meer dan 400 omgevingsmanagers, projectmanagers, gebiedsmanagers en communicatieadviseurs van overheid en marktpartijen de LOMD.

LOMD 2017
Op donderdag 22 juni 2017 zal de zevende editie van de Landelijke Omgevingsmanagementdag plaatsvinden in Congrescentrum 1931 te Den Bosch. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het belooft zeker weer een mooie LOMD te gaan worden! 
We starten met een plenaire opening, waarna je de keuze hebt uit een groot aantal workshops, een excursie buiten de deur, aanschuiven in het POM Netwerkcafé of een bezoek brengen aan de infomarkt en thematafels.

De LOMD wordt georganiseerd door het Platform Omgevingsmanagement (POM), maar mogelijk gemaakt door de bijdragen van de velen partners zoals Bewuste Bouwers.

Over Bewuste Bouwers
Stichting Bewuste Bouwers is een aanjager; zij wil de bouwwereld een impuls geven. Haar drijfveer is om professionaliteit zichtbaar te maken en om de uitwisseling van de rijkdom aan ideeën en arvaringen die bij de bouwbedrijven aanwezig is te stimuleren. Het effect: een imago dat zich continu blijft verbeteren.
Omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, veiligheid en duurzaamheid. 
Dat zijn thema’s die, naast de innovaties in techniek, een belangrijke rol innemen bij bouw- en infraprojecten. Een bouwplaats is niet langer een wereld op zichzelf, maar juist onderdeel van de samenleving. Een Bewuste Bouwer onderscheidt zich met zijn bouwplaats op dit maatschappelijke vlak.
 
Bewuste Bouwers is partner van de Landelijke Omgevingsmanagementdag en organiseert tijdens deze dag de BLVC Thematafel.

BLVC Thematafel

BLVC thematafel: Omgevingsveiligheid, leefbaarheid en bereikbaarheid bij bouw- en infraprojecten

Bouw- en infraprojecten hebben grote impact op de omgevingsveiligheid, bereikbaarheid en leefbaarheid. Met regelmaat komen nog ernstige ongevallen en onveilige situaties in het nieuws. Hoe manage je de impact van de bouwplaats, wie heeft daarin welke rol en verantwoordelijkheid? Is alles contractueel vast te leggen? Ís snelheid en bereikbaarheid belangrijker dan veiligheid of is omgevingsveiligheid als gunningscriterium een slimme oplossing. En een niet onbelangrijke vraag: Krijgt omgevingsveiligheid tijdens de realisatiefase voldoende aandacht in de nieuwe omgevingswet?

De discussie wordt begeleid door Els Geurts van Bewuste Bouwers.

Op omgevingsmanagementdag.nl en via Twitter @POM_LOMD of @BLVCCafe blijf je op de hoogte van het programma en de verschillende workshops.

Om mee te doen met de BLVC thematafel dien je je eerst in te schrijven voor de LOMD 2017. Daarna mail je naar info@bewustebouwers.nl om je plaats te reserveren aan de BLVC tafel.

Inschrijven LOMD 2017

Hieronder kun je je in enkele stappen inschrijven voor de Landelijke Omgevingsmanagementdag 2017
Wij verwelkomen je graag op donderdag 22 juni in 1931 in Den Bosch.

Ben je medewerker van Rijkswaterstaat? Klik op onderstaande aanmeldknop en registreer je als medewerker vanuit Rijkswaterstaat.
Via de e-mail kun je binnenkort meer informatie verwachten omtrent LOMD 2017.

Ben je lid van POM en heb je pakket B? Deelname aan de LOMD is dan voor jou gratis. Indien je lidmaatschapsbijdrage betaald is ontvang je een aparte e-mail met instructies hoe je je deelname kunt bevestigen.

Wil je zien wie er nog meer komen? Kijk dan op de online deelnemerslijst.

mojoimagealt-4448-alt

mojoimagealt-4447-alt

 

Over het Platform Omgevingsmanagement
De LOMD wordt georganiseerd door het Platform Omgevingsmanagement (POM). POM is het platform voor professionals die omgevingsmanagement als een essentiële factor zien voor het succesvol laten verlopen van een project. Ontwikkeling van zowel het vak als de omgevingsmanager zelf staat centraal. Dit doen we door interactie, dialoog en kennisuitwisseling. Ook lid worden en zo profiteren van de ledenvoordelen? 
Meld je dan aan via de website van POM.

 

maak kennis met joakim
 maak kennis met joakim