Geachte mevrouw/heer,

Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst  ‘Brexit deal of no-deal, hoe bereid ik mij voor?’

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 24 januari 2019 van 15:00-17:00, met aansluitend een netwerkborrel. Als er veel meer aanmeldingen binnenkomen dan er plaatsen zijn, wordt er op 31 januari een tweede bijeenkomt gepland op hetzelfde tijdstip.

De ministeries van Justitie en Veiligheid, Buitenlandse Zaken én Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties informeren u graag over de gevolgen die Brexit op uw organisatie kan hebben, zowel in het geval van een deal als in het geval van no-deal. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat iemand van uw organisatie bij deze bijeenkomst aanwezig is.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld u snel aan.

Zonder registratie kunt u helaas niet deelnemen aan de bijeenkomst. Bent u niet in de gelegenheid aanwezig te zijn of vindt u deze bijeenkomst beter aansluiten bij het werkterrein van een collega? Stuur dan deze e-mail dan door naar de betreffende collega.

De bijeenkomst is in het Auditorium van de ministeries van Justitie en Veiligheid en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Turfmarkt 147 in Den Haag!

Vergeet niet uw geldige legitimatiebewijs mee te nemen om toegang te krijgen tot het auditorium

Graag tot ziens!

 

De werkgroep Brexit van de ministeries van Justitie en Veiligheid en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren