mth live! – Brexit Seminar

 

Over geen onderwerp is in de afgelopen twee jaar zoveel geschreven als over de naderende Brexit. En dat is niet geheel verwonderlijk: het is voor het eerst sinds het bestaan van de EU dat een land zich af gaat splitsen.

En de uittreding van het Verenigd Koninkrijk (VK) heeft verstrekkende gevolgen. Vanaf 29 maart 2019 wordt het VK gezien als een land buiten de EU en gaan dezelfde regels gelden als voor alle landen buiten de EU.

Over de exacte voorwaarden van de terugtrekking en de toekomstige relatie tussen het VK en de EU wordt momenteel moeizaam onderhandeld. Indien de partijen het niet met elkaar eens worden over een handelsakkoord, dan dreigt er per 29 maart 2019 een “harde Brexit”.


Wat voor gevolgen heeft de Brexit voor ondernemers die zaken doen met het VK?

Als een van de grootste handelspartners van Nederland zijn er tienduizenden Nederlandse mkb-bedrijven die met het VK zaken doen. Of het een harde of zachte Brexit wordt; vast staat dat er voor ondernemers en bedrijven grote gevolgen zullen zijn.

Op 29 november 2018 zullen we tijdens deze editie van mth live! stil staan bij de (fiscale) gevolgen. Samen met onze sprekers zullen we vanuit verschillende perspectieven kijken naar de op handen zijnde veranderingen en zullen we dieper ingaan op belangrijke ondernemersvragen.

Wil je hier bij zijn? Meld je dan snel aan voor dit unieke event!
Je kunt je aanmelden tot 21 november aanstaande.

Doelgroep: Ondernemers en bedrijven die zaken (gaan) doen met het Verenigd Koninkrijk of toeleveranciers hebben die handelen met het VK.

Kosten: dit event wordt kosteloos aangeboden.