Veldhoven, september 2015

Beste buren,

Vorig jaar heeft ASML voor het eerst twee Burenavonden georganiseerd, speciaal voor direct omwonenden van onze locatie aan De Run in Veldhoven. Deze avonden werden zeer goed bezocht en we hebben zelfs mensen moeten teleurstellen omdat ze zo snel vol zaten. Vanwege dit succes, maar zeker ook omdat we heel graag met u in contact blijven, nodigen we u graag uit voor een nieuwe Burenavond op 5 of 6 oktober aanstaande.

Tijdens de Burenavond vertellen we u meer over ASML, onze technologie en hoe wij werken. Daarnaast kunt u informatie krijgen over bijvoorbeeld de nieuwbouw cleanrooms, ons nieuwe restaurant, de Gas Yard en andere onderwerpen. We laten u ook zien waarom we graag met robots spelen en u kunt op de foto in een cleanroom pak. Uiteraard heeft u ook de gelegenheid om vragen te stellen en onderwerpen aan te dragen. Er zullen deze keer geen rondleidingen gegeven worden. We zijn momenteel flink aan het verbouwen dus het kan hier en daar een beetje rommelig zijn.

Wie kan zich aanmelden?

We verwachten dat er ook dit jaar veel belangstelling zal zijn voor de Burenavonden. Daarom hanteren we de volgende regels:

  • Deze avond is nadrukkelijk NIET bedoeld voor medewerkers van ASML. We willen zoveel mogelijk buren de gelegenheid geven kennis te maken met ASML. Dus als u bij ASML werkzaam bent, meld u zich dan a.u.b. niet aan. U kent onze locatie en ASML al. Dank voor uw begrip.
  • Deze uitnodiging geldt alleen voor inwoners van Veldhoven. U kunt alleen huisgenoten opgeven en geen vrienden of familie die elders wonen. Dit is een avond voor onze echte buren en we willen hen dan ook de gelegenheid geven om te komen.
  • Het programma is niet geschikt voor jonge kinderen. De minimum leeftijd voor deelname is dan ook 16 jaar.

Tijden

De Burenavonden zijn op maandag 5 oktober en dinsdag 6 oktober. De deur is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.15 uur. Daarna is er een afsluitende borrel tot 22.00 uur.

Toegangsbewijs

De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor bezoekers die zich hebben aangemeld, een bevestiging ontvangen hebben en dus geregistreerd staan bij onze receptie. Neem uw bevestiging en identiteitsbewijs mee. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst gehonoreerd.

Wij verheugen ons op deze Burenavonden en hopen u te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Monique Mols

Communicatie, ASML

Telefoon Communicatieafdeling: 040-268 7870

 

ticketverkoop
 ticketverkoop