Extra informatie over de ASML Burenavond

 

Hoe meld ik me aan?

Als u interesse heeft om deel te nemen aan de ASML Burenavond, dan kunt u zich via deze website aanmelden. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst gehonoreerd. Het online registratiesysteem stuurt meteen een bevestiging dat tevens als toegangsbewijs dient.  Print de bevestiging uit en neem het mee naar de Burenavond.

Hoe meld ik me aan voor een rondleiding?

Bij de registratie kunt u zich ook opgeven voor een van de (korte) rondleidingen. Om zoveel mogelijk gasten de gelegenheid te geven om hieraan deel te nemen, kunt u zich maar voor een rondleiding aanmelden. In kleine groepjes lopen we langs een paar bijzondere plaatsen op onze campus. We proberen zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven hieraan deel te nemen, maar helaas kunnen we niet garanderen dat we een plek voor u hebben.

Als u slecht ter been bent, raden wij u af om deel te nemen aan een rondleiding. Het tempo is hoog en de afstanden kunnen tegenvallen. Rolstoelen zijn geen probleem.

De bevestiging die u ontvangt na uw aanmelding vermeldt ook het tijdstip van uw rondleiding. Wees op tijd. We kunnen niet garanderen dat u bij een andere rondleiding kunt aansluiten als u te laat bent.

Hoeveel plaatsen zijn beschikbaar?

We kunnen in totaal maximaal 750 gasten ontvangen tijdens de Burenavond.

Wat doe ik als de avond al volgeboekt is?

Het registratiesysteem geeft aan als de avond al volgeboekt is. Het heeft geen zin om zonder bevestiging naar de avond te komen. Alleen geregistreerde gasten krijgen toegang.

Wat is er zoal te zien en te beleven tijdens de Burenavond?

 • We verwelkomen u in onze mooie nieuwe Plaza, de ontmoetingsplek van ASML medewerkers. Kijk op uw gemak rond en geniet van een kopje koffie of thee.
 • Er zijn korte lezingen (15 minuten) over ASML en over onze technologie.
 • We laten u zien wat we zoal doen om kinderen enthousiast te maken over technologie.
 • U kunt een cleanroompak aantrekken en op de foto.
 • Het gloednieuwe Experience Center is geopend. U kunt daar de techniek van ASML beleven.
 • U kunt een kijkje nemen in een container die we gebruiken om onze machines te vervoeren.
 • Bekijk een video over het werken in een cleanroom.
 • Ontmoet medewerkers van ASML die u graag alles vertellen over de campus en de nieuwbouw
 • Er zijn diverse korte rondleidingen (hiervoor moet u aangemeld zijn):
  • Naar de 19de verdieping van het torengebouw voor een mooi uitzicht over Veldhoven
  • Een kijkje in een ASML laboratorium
  • Wandel door de gangen langs een cleanroom (u kijkt door de ramen naar de cleanrooms, we gaan de cleanrooms zelf niet in)

Hoelaat moet ik bij ASML zijn?

De deuren gaan om 19.00 uur open. Om onnodig lang wachten te voorkomen, raden we u aan om niet eerder te arriveren. Het programma met lezingen en rondleidingen is van 19.30 uur tot 21.30 uur. Het programma biedt een mix van activiteiten en u kunt dus zelf bepalen wanneer u komt en weer naar huis gaat. Let wel op de aanvangstijd van uw rondleiding!

Routebeschrijving en parkeren

De Burenavond vindt plaats op ons terrein op De Run 6501, gebouw 7. U komt via de hoofdingang ons terrein op en u loopt / rijdt helemaal door tot aan het einde van de weg (bij de grote parkeergarage). U volgt de bocht naar rechts. Volg de borden “Burenavond”. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor auto’s en fietsen in het gebied.

Legitimatie en bevestiging meenemen

Vanwege onze veiligheidsvoorschriften dient iedere bezoeker zich te kunnen legitimeren met een identiteitsbewijs (rijbewijs, paspoort of identiteitskaart). Neem a.u.b. ook deze bevestiging mee als toegangsbewijs.

Bent u alsnog verhinderd?

Bent u toch verhinderd om naar de Burenavond te komen? Klik dan op de link in uw bevestigingsmail om uw registratie af te melden. Zo geeft u andere Veldhovenaren kans op een plaats.

Heeft u nog vragen?

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via het volgende emailadres: event.desk@asml.com.

 

check in op events
 check in op events