Extra informatie over de ASML Burenavond

 

Hoe meld ik me aan?

Als u interesse heeft om deel te nemen aan de ASML Burenavond, dan kunt u zich via deze website aanmelden. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst gehonoreerd. Het online registratiesysteem stuurt meteen een bevestiging dat tevens als toegangsbewijs dient.  Print de bevestiging uit en neem het mee naar de Burenavond.

Hoe meld ik me aan voor een rondleiding?

Bij de registratie kunt u zich ook opgeven voor een van de (korte) rondleidingen. Om zoveel mogelijk gasten de gelegenheid te geven om hieraan deel te nemen, kunt u zich maar voor een rondleiding aanmelden. In kleine groepjes lopen we langs een paar bijzondere plaatsen op onze campus. We proberen zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven hieraan deel te nemen, maar helaas kunnen we niet garanderen dat we een plek voor u hebben.

Als u slecht ter been bent, raden wij u af om deel te nemen aan een rondleiding. Het tempo is hoog en de afstanden kunnen tegenvallen. Rolstoelen zijn geen problem.

De bevestiging die u ontvangt na uw aanmelding vermeldt ook het tijdstip van uw rondleiding. Wees op tijd. We kunnen niet garanderen dat u bij een andere rondleiding kunt aansluiten als u te laat bent.

Hoeveel plaatsen zijn beschikbaar?

We kunnen in totaal maximaal 600 gasten ontvangen tijdens de Burenavond.

Wat doe ik als de avond of rondleiding al volgeboekt is?

Het registratiesysteem geeft aan als de avond al volgeboekt is. Het heeft geen zin om zonder bevestiging naar de avond te komen. Alleen geregistreerde gasten krijgen toegang. Als de rondleiding van uw keuze vol is, kijk dan of er nog andere rondleidingen zijn waar wel nog plaats is.

Wat is er zoal te zien en te beleven tijdens de Burenavond?

 • We verwelkomen u in onze mooie Plaza, de ontmoetingsplek van ASML medewerkers. Kijk op uw gemak rond en geniet van een kopje koffie of thee.
 • Er zijn korte lezingen (15 minuten) over ASML en over onze technologie.
 • We laten u zien wat we zoal doen om kinderen enthousiast te maken over technologie.
 • U kunt een cleanroompak aantrekken en op de foto.
 • Het Experience Center is geopend. U kunt daar de techniek van ASML beleven.
 • Ontmoet de leden van het ASML robot voetbal team, the Falcons.
 • Ontmoet medewerkers van ASML die u graag alles vertellen over onze campus en plannen voor nieuwbouw.
 • Er zijn diverse korte rondleidingen (hiervoor moet u aangemeld zijn):
  • Naar de 19de verdieping van het torengebouw voor een mooi uitzicht over Veldhoven
  • Een kijkje in een ASML laboratorium
  • Wandel door de gangen langs een cleanroom (u kijkt door de ramen naar de cleanrooms, we gaan de cleanrooms zelf niet in)
  • Een kijkje in onze kantoren en daktuin
  • Een blik op de bouwwerkzaamheden.

Hoe laat moet ik bij ASML zijn?

De deuren gaan om 18.45 uur open.  Het programma met lezingen en rondleidingen is van 19.30 uur tot 21.30 uur. Het programma biedt een mix van activiteiten en u kunt dus zelf bepalen wanneer u komt en weer naar huis gaat. Let wel op de aanvangstijd van uw rondleiding!

Routebeschrijving en parkeren

De Burenavond vindt plaats op ons terrein op De Run 6501, gebouw 7. Volg de bewegwijzering naar de Burenavond (gebouw 7, auditorium). Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor auto’s en fietsen.

Legitimatie en bevestiging meenemen

Vanwege onze veiligheidsvoorschriften dient iedere bezoeker zich te kunnen legitimeren met een identiteitsbewijs (rijbewijs, paspoort of identiteitskaart). Neem a.u.b. ook deze bevestiging met QR code mee als toegangsbewijs.

Bent u alsnog verhinderd?

Bent u toch verhinderd om naar de Burenavond te komen? Klik dan op de link in uw bevestigingsmail om uw registratie af te melden. Zo geeft u andere Veldhovenaren kans op een plaats.

Heeft u nog vragen?

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via het volgende emailadres: event.desk@asml.com.

 

event management software
 event management software