Sponsoren

Het Starters Café wordt gesponsord door:

logo venturelab

VentureLab Twente ondersteunt de bedrijfsontwikkeling van beginnende bedrijven en is een groeiversneller voor gevestigde bedrijven. Ons éénjarige business development programma zorgt ervoor dat jonge bedrijven een zetje in de goede richting krijgen en aanzienlijk groeien, en het helpt reeds gevestigde bedrijven om verder en sneller te groeien.
Wij zijn gevestigd op Kennispark Twente in Enschede.

VentureLab Twente wordt aangeboden als een flexibel programma. Op basis van tests en gesprekken kiest de deelnemer zijn persoonlijke trainingspakket. Er wordt gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling; alles uiteraard in dienst van de business ontwikkeling. Dit gebeurt in wekelijkse trainingssessies op vrijdagen, tijdens de coaching, in de business panel presentaties, maar ook tijdens de ontmoetingen met andere deelnemers of studenten.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met:

VentureLab Twente

info@venturelabtwente.com

+31 (0)53 4836 888

logo StartLife

StartLife stelt hulpmiddelen ter beschikking op het gebied van stimulering van ondernemerschap bij studenten, beoordeling en aanscherping van business cases en plannen, coaching en financiering (op verschillende niveaus) en heeft een goed netwerk van deskundigen en investeerders.

Een ondernemende houding bij studenten en onderzoekers draagt bij om kennis te vertalen tot producten en oplossingen van vraagstukken in bedrijfsleven en de maatschappij.De activiteiten van StartLife richten zich op het domein agro, food en leefomgeving met een verbinding naar duurzame energie, groene ruimte en gezondheid van mens en dier.

StartLife levert een compleet aanbod van onderwijsactiviteiten, netwerken en actieve ondersteuning en coaching van starters.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met:

StartLife

StartLife@wur.nl

+31-317-482720

symposiumregistratie
 symposiumregistratie