Partners

Vereniging Best Value Nederland
VBVN.png
In 2013 is de vereniging Best Value Nederland opgericht. De vereniging heeft de belangen van het delen van kennis over de Prestatie/Best Value denkers ondergebracht in deze vereniging, waardoor de kennis in een onafhankelijke bron terecht komt, voor elk lid beschikbaar. Eventuele ‘winsten’ uit onze activiteiten worden geïnvesteerd in het genereren en distribueren van kennis. Het doel van de Vereniging is het verwerven en verspreiden van kennis over de denkwijze en het integreren van Best Value aanpak in projecten en processen, waaronder leveranciersselectie en risicomanagement.

De vereniging Best Value Nederland heeft op 28 en 29 mei onder andere het eerste Nederlandse Best Value congres georganiseerd.

Meer informatie over de vereniging is te vinden op:
www.bestvaluenederland.nl

Word partner van het congres Best Value Business Model!

Dit congres biedt u een uitstekende gelegenheid om u als leverancier op het gebied van Best Value te profileren en te werken aan uw leiderschap positie, leadgeneratie en/of naamsbekendheid. U ontmoet (nieuwe) zakelijke eindgebruikers en beslissers waarmee u contact kunt leggen.

Op dit congres:
1. komt u in contact met een hoogwaardige congresdoelgroep;
2. kunt u zich profileren als hoogwaardige kennis leverancier;
3. leert u meer over het toepassen van Best Value;
4. krijgt u nieuwe inzichten die leiden tot een hogere performance, meer winst en betere klantrelaties.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de partnerpakketten en/of advies over de mogelijkheden voor deelname als businesspartner aan het congres Best Value Business Model? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met:

Pascal Evertz, Buyers United BV: Telefoonnummer +31 (0)20 - 46 55 777 of email p.evertz@buyersunited.nl.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren