Best Value Congres

Best Value is een filosofie die gaat over anders organiseren en samenwerken in de keten, teneinde betere resultaten te bereiken. Dit start met het kennen en onderkennen van ieders belang in de keten. Er ruimte wordt gegeven om expertise in te brengen en die expertise ook te accepteren.

Een belangrijk doel is een win-win situatie creëren voor alle betrokken partijen, zodat iedere partij waarde wil en kan toevoegen aan het eindresultaat.

Belangrijkste uitgangspunten van Best Value zijn:

  • Transparantie
  • Performance Metrics
  • Geen management, sturen en controle

Vanuit deze visie is een aanpak (methodiek) ontwikkeld die wordt ingezet om een deskundige partij te selecteren voor een opdracht.

Mars Inkoopadvies werkt nauw samen met Dr. Dean Kashiwagi. Op 29 maart 2023 organiseert Mars Inkoopadvies een Best Value Congres met als hoofdgast Dr. Dean Kashiwagi.

Dr. Dean Kashiwagi is de bedenker van de Best Value Approach (BVA). Best Value PIPS en IMT minimaliseren het projectbeheer van de opdrachtgever met maar liefst 80%. Het onderzoek van Dr. Dean Kashiwagi heeft geleid tot de identificatie dat efficiëntie voor zowel de opdrachtgever als de verkoper vereist is voor een win-win omgeving.

Tijdens dit congres word je meegenomen in de laatste ontwikkelingen van BVA 4.0.

Het congres is leerzaam en interactief. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen aan de sprekers.

U kunt op drie manieren deelnemen aan dit congres.

Optie 1:  U meldt zich aan als deelnemer. De kosten zijn € 424,00 ex BTW en inclusief koffie, thee en lunchbuffet.

Optie 2: U meldt zich aan als deelnemer en wilt ook uw Best Value B/B+ certificaat behalen: Na aanmelding krijgt u toegang tot de website waar u Engelstalige video’s kunt bekijken. Daarnaast krijgt u cursusmateriaal toegestuurd, in hardcopy en/of digitaal. Ter voorbereiding is het noodzakelijk dat u de video’s bekijkt en het cursusmateriaal doorleest. U heeft hier de tijd voor tot 29 maart 2023. Na 29 maart 2023 krijgt u via de mail een link toegestuurd waarmee u toegang krijgt tot de online examens. U heeft na ontvangst van de mail 48 uur de tijd om de examens te maken. U ziet direct of u bent geslaagd en welke vragen u eventueel fout heeft beantwoord. De kosten voor optie 2 zijn € 899,00 ex BTW en inclusief al het lesmateriaal, certificaat, examens, koffie, thee en lunchbuffet.

Optie 3: U meldt zich aan als deelnemer en u heeft al een Best Value B/B+ certificaat. Deze wilt u vernieuwen. U kunt dan de refresh training doen. Na aanmelding krijgt u cursusmateriaal toegestuurd, in hardcopy en/of digitaal. Ter voorbereiding is het noodzakelijk dat u het cursusmateriaal heeft gelezen. U heeft hier de tijd voor tot 29 maart 2023. Na 29 maart 2023 krijgt u via de mail een link toegestuurd waarmee u toegang krijgt tot de online examens. U heeft na ontvangst van de mail 48 uur de tijd om de examens te maken. U ziet direct of u bent geslaagd en welke vragen u eventueel fout heeft beantwoord. De kosten voor optie 3 zijn   € 649,00 ex BTW en inclusief al het lesmateriaal, certificaat, examens, koffie, thee en lunchbuffet.

Als u kiest voor optie 2 of 3 en u slaagt voor de examens wordt u opgenomen in het internationale register voor B/B+ gecertificeerd, https://pbsrg.com/courses/

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren