aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Best Value Procurement Seminar

Hartelijk welkom op de evenements-website van het Best Value Procurement Seminar op 23 mei.

Ter gelegenheid van het verschijnen van de 2e druk van het boek "Prestatieinkoop" organiseert Scenter Management Consultants een seminar over Best Value Procurement. Best Value Procurement is een nieuwe wijze van inkopen, waarbij de kwaliteit van toelevering en het realiseren van het toegezegde werk boven de transactieprijs staan, uiteraard binnen budgettaire grenzen. Het resultaat is een lagere TCO, een lager leveringsrisico en een beter totaal resultaat.

Key note speaker van de middag is dr Dean Kashiwagi van de Performance Based Studies Research Group van de Arizona State University. Professor Kashiwagi is een expert op het gebied van Best Value Procurement (of "Prestatieinkoop" in het Nederlands), een veelgevraagd spreker en heeft meer dan 150 publicaties op zijn naam, mede gebaseerd op vele honderden aanbestedingen volgens de principes van Best Value Procurement.
Ook zal worden ingegaan op de concrete toepassing van de aanpak van Prestatieinkoop bij concrete projecten in Nederland. Jeroen van de Rijt van Scenter (en auteur van o.a. het boek "Prestatieinkoop; wie steekt er boven het maaiveld uit") zal dit deel verzorgen.

Op deze site kunt u zich aanmelden voor dit evenement, dat plaatsvindt bij buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Schrijf u snel in, er is slechts plaats voor 60 personen!

Gebruik het menu links voor deze functionaliteiten. U ontvangt na uw aanmelding een bevestigingsmail.

Met vriendelijke groeten,

Jeroen van de Rijt (Scenter)

registratie conferentie formulier
 registratie conferentie formulier