Selecteren van expertise: "Het winnende team!"

Selecteren van expertise: "Het winnende team!"

Selecteren van expertise: "Het winnende team!" is het thema tijdens het seminar op donderdag 11 oktober.

Een winnend team dat essentieel is om uw succesratio als organisatie te verhogen bij aanbestedingen en tenders. Dr. Dean Kashiwagi is een van de sprekers. Met ruim 25 jaar ervaring en bedenker van de Best Value-filosofie weet hij met prikkelende stellingen te vertellen waarom het anders kan. Wat voor typen mensen nodig zijn om het winnende team samen te stellen. Een thema dat de kern van uw business raakt. Benieuwd naar zijn visie en ervaringen?

 

Naast dr. Dean Kashiwagi zijn er twee interessante sprekers die hun visie en ervaringen delen. Het winnende team: talent of doorzettingsvermogen? 

 

Nieuwsgierig hoe u een global assessment center kunt opzetten voor internationaal talent? Jan Bart de Boer, CEO ABN AMRO Clearing, vertelt hoe hij met assessments tien internationale toptalenten heeft geselecteerd. 

 

Wouter Duinisveld, triatleet met een donorhart, volbracht als een van de drie harttransplantatie patiënten ter wereld meerdere Ironman triatlons (2 km zwemmen, 180 km wielrennen en 42,5 km hardlopen). Hij deelt zijn ervaringen, visie op talent en de kunst van het leven.

 

Tevens heeft u de keuze uit vier boeiende workshops die ingaan op win-en schrijfstrategie, tendertips vanuit de ogen van de inkoper en hoe te starten met verzamelen en vastleggen van metrics. Praktisch met veel dagelijkse voorbeelden en hierdoor direct toepasbaar. We geven tips en adviezen, waarmee u direct aan de slag kunt.

€ 125,00

Totaal: € 125,00

Exclusief € 26,25 BTW. (€ 151,25 incl. BTW)

registratiebalies
 registratiebalies