Live Podcast Show: Café Europa
8 december 10:30 - 11:30 

De opkomst van China, Brexit, het klimaat, Trump en ga zo maar door - de wereld is vol in beweging en Europa zoekt haar plek. Hoe blijft Europa sterk tussen de geopolitieke uitdagingen van dit moment en welke rol speelt de Europese Unie hierin?

Tijdens deze speciale LIVE Podcast Show gaan Mathieu Segers en Anke Truijen, makers van podcast Café Europa, in gesprek met Europarlementariër voor het CDA, Esther de Lange,  over de meest opmerkelijke zaken in de Europese politiek. Hoe staat Europa ervoor? Ook blikken Mathieu en Anke samen met special guest De Lange terug op het afgelopen verkiezingsjaar. Welke invloed heeft de uitslag van de Europese verkiezingen gehad op de koers van de EU?

Tot slot werpen Anke en Mathieu samen met Esther de Lange, vice-voorzitter van de Europese Volkspartij, een blik achter de schermen bij de grootste Europese familie in het Europees Parlement.

Uiteraard is er ook ruimte voor vragen uit het publiek. Ben jij erbij in Maastricht op 8 december? Toegang is gratis en inclusief drankje.

Sprekers

Taal

Nederlands