Boekpresentatie De capabilitybenadering in het sociaal domein

Boekpresentatie De capabilitybenadering in het sociaal domein

Nederlands-Vlaams Netwerk van docenten & onderzoekers presenteert studieboek "De capabilitybenadering in het sociaal domein"

 

Binnenkort presenteert het Nederlands-Vlaams Netwerk voor de toepassing van de Capabilitybenadering in het Sociaal Domein het eerste Nederlandstalige studieboek over dit onderwerp.

                               

De boekpresentaties vinden plaats op donderdag 29 maart aan de Universiteit van Antwerpen en op vrijdag 6 april bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Nijmegen. Het programma duurt van 13.30 tot 16.00 uur en wordt afgesloten met een netwerkborrel waar tevens gelegenheid is om met de aanwezige auteurs van gedachten te wisselen. 

Voor de boekpresentatie in Antwerpen dient u zich voor 26 maart aan te melden. Voor de presentatie in Nijmegen kunt u zich tot 2 april aanmelden. Het boek kunt u voor en na de presentatie tegen een gereduceerd tarief aanschaffen.

 

Programma

  • Verwelkoming
  • Waarom is dit boek nodig?
  • Vertoning van twee korte documentaires
  • Inspiratiesessies (workshops en/of pitches)
  • De capabilitybenadering en sociaal werk: uitwisseling met de deelnemers
  • Netwerkborrel met de auteurs en boekenstand

 

Aanmelden

Het bijwonen van de boekpresentaties is gratis. U kunt zich via deze link aanmelden.

 

Vragen?

Bij vragen kunt u een bericht sturen naar Michel.tirions@ap.be (boekpresentatie Antwerpen) of naar Erik.Jansen@han.nl (boekpresentatie Nijmegen)

 

Het boek verschijnt eind februari 2018 bij uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum.

 

 

NB. In Antwerpen wordt aansluitend (om 17.00 uur) door de Faculteit Sociale Wetenschappen een lezing georganiseerd die verzorgd wordt door Prof. Bernard Hubeau onder de titel  “Over kleine en grote utopieën. De grondrechten als kompas voor het sociaal werk.” U dient zich hier apart voor op te geven. 

NB. Wilt u zich ook aanmelden voor de FSW-lezing in Antwerpen? U kunt dat hier doen.

 

congresregistratie
 congresregistratie