CfPB - Impuls - 29.01.2024​​​

Het kenniscentrum Center for People and Buildings (CfPB) nodigt u uit voor de jaarlijkse CfPB Impuls voor strategische keuzes in de (hybride) werkomgeving.

Tijdens deze bijeenkomst voor de top van organisaties presenteren wij de laatste resultaten vanuit ons collectieve wetenschappelijk onderzoek “Werk in Transitie”, aangevuld met de resultaten uit onze andere kennisprogramma’s zoals FWR (Fysieke Werkomgeving Rijk). Daarna gaan we aan de hand van een serious game in gesprek over onder andere houding en gedrag op het werk. Hoe kunnen we binnen organisaties tot afspraken komen over waar, wanneer en hoe we werken? Wat is daarvoor nodig?

Tot slot is er tijdens een walking dinner gelegenheid om met de onderzoekers en de andere gasten door te praten over de resultaten en de implicaties voor de praktijk. De genodigdenlijst voor deze inhoudelijke netwerkbijeenkomst bestaat uit eindverantwoordelijke bestuurders en directeuren, hun strategisch adviseurs en wetenschappers van o.a. TU Delft, TU Eindhoven, Erasmus Universiteit en Hogescholen.

Programma

Locatie

TU Delft Auditorium Conference Center

Mekelweg 5,

2628 CC Delft

Commissiekamer 3 & Foyer