Kan jouw team zich aanpassen aan deze nieuwe omstandigheden? Hoor alles over zelfregulatie van teams! 


Teams die zich continu kunnen aanpassen op veranderende situaties presteren het best. Nu meer dan ooit is dat belangrijk - want niemand weet wanneer er weer gesport kan worden in teamverband en wanneer & hoe de competitie zal starten. Maar hoe ontwikkel je zo’n ‘zelfregulerend' team?

Alles begint met het creëren van chaos. Dat lijkt op het eerste gezicht vreemd, maar is het bij nader inzien niet. Vanuit chaos ontstaat namelijk creativiteit: het dwingt je routines los te laten en tot nieuwe oplossingen te komen. Hierbij is het essentieel dat alle teamleden de vier vaardigheden die nodig zijn om tot een zelfregulerend team te komen gezamenlijk gebruiken. Het gaat dan om:
. analyseren;
. interpreteren;
. oplossen;
. interacteren. 

Inhoud
In dit webinar hoor je alles over de methode MasterTeam en hoe deze je helpt om de genoemde vaardigheden binnen jouw team te ontwikkelen. Juist nu! 

Het webinar is gebaseerd op het boek CHAOS, geschreven door Wietske Idema en Marjolein Torenbeek. Dit boek is bedoeld voor iedereen die werkt met teams in de sport of in organisaties: trainers, coaches en managers. De praktische opzet, vele voorbeelden uit de praktijk en de werkvormen zorgen ervoor dat je vandaag nog kan beginnen met het ontwikkelen van het aanpassingsvermogen van jouw team. Zodat jouw team straks als de sport weer opstart het beste presteert!

Interessante korting!
Leden van NLcoach krijgen een aantrekkelijke korting op de deelnameprijs.  


Let op, het webinar vindt alleen nog plaats op woensdag 10 juni.
Tijdstip: 19.55 - 21.15 uur