aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Workshop Stroomtransformatoren 2012

cigre-header2012k.jpg

Welke berekeningsmethode hanteert u?

Engineers in Nederland hanteren verschillende berekeningsmethoden voor de bepaling van stroomtransformatoren. De uitkomsten van de berekeningen kunnen daardoor voor gelijksoortige toepassingen in het net, zeer divers zijn.
Het studiecomité B5 van Cigré maakt zich net als het Nationale Beveiligingsplatform zorgen dat kennis over de bepaling van stroomtransformatoren verdwijnt. Hoog tijd dat kennis en ontwerpuitgangspunten gedeeld gaan worden!
Studiecomité B5 nodigt u daarom van harte uit om op donderdag 26 januari 2012 deel te nemen aan de interactieve workshop bepaling stroomtransformatoren vanuit beveiligingsperfectief.

Theorie en verdieping

In de ochtend halen we samen met u de theorie op over gedrag en typische kenmerken van stroomtransformatoren. ’s Middags gaan we de diepte in en worden in kleinere groepen verschillende interessante onderwerpen uitgeplozen, zoals de vertaling van eisen naar ontwerp (kernmateriaal, grote kern, fysieke beperkingen, etc.), verschijnselen die in het net impact hebben op de keuze en welke eisen stellen beveiligingsrelais. De praktijkervaring komt daarbij ook ruimschoots aan bod.

Instrumenttransformers.jpg

aanmeldformulier voor evenementen
 aanmeldformulier voor evenementen