Themadag Studiecomité A3

Schakel jij ook?
Het wordt een spannende themadag op 8 maart 2016. De schakelaar loopt als rode draad door het dagprogramma. We buigen ons over de boog als schakelend element, maar ook als verzengende hittebron. We houden ons intensief bezig met de diverse scheidingsperikelen. Ook onderwerpen als schakelverschijnselen, beproeven en life management gaan we die dag niet uit de weg.

Beproeven
We bespreken de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het testen van ultra hoogspannings schakelaars en zien tijdens de rondleiding door het KEMA kortsluitlaboratorium van DNV GL - het grootste ter wereld - diverse uitbreidingen. 

Uitdaging
Studenten van de TU/e en de TUD worden uitgedaagd om met behulp van beeldmateriaal zoals YouTube-filmpjes van storings situaties, in gesprek te gaan over de praktijk.

Schakel jij bij?

  • Op 8 maart 2016
  • Van 9.30 tot 18.00 uur
  • Bij TenneT in Arnhem

Alle deelnemers ontvangen het boek Switching in Electrical Transmission and Distribution Systems.

Voor wie
Voor professionals werkzaam bij energieproducenten, netbeheerders, service providers en consultants. Maar ook voor deskundigen werkzaam bij grote industrieën en andere grootverbruikers en toezichthouders. Kortom voor allen die streven naar en werken aan het inrichten en optimaliseren van een betrouwbare, duurzame en betaalbare energie-infrastructuur. Ook toekomstige professionals in deze vakgebieden zijn welkom. Naast het opdoen van technische ideeën is er ook volop gelegenheid tot netwerken. Een unieke gelegenheid die u niet mag missen!

Kosten
De kosten voor deelname zijn € 285,-(excl. 21% btw).
Voor studenten is deelname gratis.

Studiecomité A3
In het Cigré Studiecomité A3 ligt de nadruk op de werking en wisselwerking van hoogspanningsapparatuur (behalve transformatoren) met het station en het net. Daaruit volgen eisen, standaarden, beproevingstechnieken en methodes om die apparatuur in het spanningsgebied van 10 - 1200 kV betrouwbaar te laten functioneren.

Annuleren
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot drie weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 75,- (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen drie weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

voorbeeld uitnodiging event
 voorbeeld uitnodiging event