Protection in Control?!

Protection in Control?!

Protection in Control?!

Voor een goede werking van een beveiligingssysteem zijn juiste instellingen van groot belang. Ook toezichthouders, klanten en samenleving verwachten van netbeheerders dat ze in control zijn en dat ook kunnen laten zien. Dat betekent dat op elk moment aantoonbaar moet zijn dat de beveiligingsinstellingen kloppen en dat ze selectief zijn. 

Tijdens Protection in Control?! op dinsdag 12 april gaan we dieper in op de uitdagingen rondom beveiligingsinstellingen. We doen dat aan de hand van drie begrippen:

Aantoonbaar
Netbeheerders moeten voor zichzelf en de omgeving kunnen aantonen dat de beveiliging correct staat ingesteld. Dit vereist (geautomatiseerde) berekeningen en een eenduidige grafische weergave van de resultaten.

Verantwoord
Als het gaat om de vraag of de instellingen zoals die geregistreerd staan, ook daadwerkelijk op die manier in de relais zitten, zullen netbeheerders zich moeten kunnen verantwoorden. Hierbij speelt configuratiemanagement een grote rol.

Transparant
Door de toename van o.a. duurzame energieproductie enerzijds en belasting zoals elektrisch vervoer anderzijds worden netten dynamischer. Dit vereist ook meer dynamische beveiliging. Toezichthouders zullen gaan eisen dat regelmatig de selectiviteit bepaald en aangetoond wordt. Dit vereist meer flexibiliteit en transparantie.

Best practices
We tonen  ‘best practices’ die helpen om ook zelf meer grip te krijgen op beveiligingsinstellingen. Er is aandacht voor:

  • snel en efficient doorrekenen van de netten
  • inzichtelijk maken van de resultaten
  • configiratiemanagement: hoe houden we een goed en actueel overzicht over de instelling van de relais 
  • het toenemende belang en inzicht in de beveiligingsinstellingen middels voorbeelden die o.a. afkomstig zijn uit (toekomstige) Europese netwerkcodes.

Voor wie?
Wij verwelkomen graag beveiligingsexperts en assetmanagers werkzaam bij netbeheerders en de energie-intensieve industrie, en professionals uit het vakgebied beveiliging en besturing. Ook toekomstige professionals in deze vakgebieden zijn welkom. Er is tijdens deze dag ook volop gelegenheid tot netwerken.

Kosten
De kosten voor deelname zijn € 285,- (excl. 21% btw).
Voor studenten is deelname gratis.

Annuleren
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot drie weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 75,- (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen drie weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Vanzelfsprekend kan bij verhindering altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik maken.

eventsoftware
 eventsoftware