Beveiliging over ethernet

Beveiliging over ethernet

Beveiliging over ethernet

Mogelijkheden, impact en randvoorwaarden

Op woensdag 9 april a.s. diepen we samen met het Nederlandse Studiecomité B5 ‘Beveiliging en Automatisering’ van Cigré dit onderwerp verder uit.

Het aandeel van ethernet netwerken bij netbeheerders neemt snel toe. Dit brengt onvermijdelijke de vraag met zich mee of en in hoeverre deze netwerken een rol kunnen spelen bij de beveiliging.

Vragen die daarbij aan bod komen zijn:
- Is toepassen van differentiaalbeveiliging over ethernet (al) mogelijk? En wat zijn de randvoorwaarden?
- Wat zijn randvoorwaarden, mogelijkheden en risico’s voor beveiliging over de stationsbus?
- Hoe worden moderne communicatiekanalen gebruikt voor het op afstand uitlezen, configureren of testen van beveiligingen en SA-systemen?

Beveiliging over ethernet bevindt zich op het snijvlak van beveiliging en (tele-)communicatie. Mede met de inbreng van expertise door het Nederlandse Studiecomité B2 “Informatie en Telecommunicatie” en bijdragen van gerenommeerde internationale experts, bespreken we de ontwikkelingen en gaan we in gesprek over de impact en de risico’s.

Voor wie
Voor professionals werkzaam bij energieproducenten, netbeheerders, service providers en consultants. Maar ook voor deskundigen werkzaam bij grote industrieën en andere grootverbruikers en toezichthouders. Kortom voor allen die streven naar en werken aan het inrichten en optimaliseren van een betrouwbare, duurzame en betaalbare energie-infrastructuur. Ook toekomstige professionals in deze vakgebieden zijn welkom.
Naast het opdoen van technische ideeën is er ook volop gelegenheid tot netwerken. Een unieke gelegenheid die u niet mag missen!

Waar
“Beveiliging over ethernet" vindt plaats in het Green Village, Nieuwegein.

Kosten
De kosten voor deelname zijn € 285,-(excl. 21% btw).
Voor studenten is deelname gratis.

Aanmelden
Meldt u aan. Er is een maximum aantal deelnemers. Inschrijvingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld dus reageer snel!

Annuleren
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot drie weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 75,- (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen drie weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

workshop uitnodiging
 workshop uitnodiging