Ondernemen zonder Afval - Slim omgaan met materialen in een circulaire economie

Ondernemen zonder Afval - Slim omgaan met materialen in een circulaire economie

Ondernemen zonder afval?

Slim omgaan met uw materialen in een circulaire economie

Wilt u met uw bedrijf bijdragen aan een het verminderen van afval en efficiënter omgaan met uw grondstoffen? Wilt u weten hoe u hieraan geld kunt verdienen? Wij nodigen u graag uit om donderdag 25 juni 2015 vanaf 14.00 uur deel uit te maken van de bijeenkomst ‘Ondernemen zonder afval? Slim omgaan met uw materialen in een circulaire economie'. 

Op deze website vind u meer informatie over dit evenement en kun u zich aanmelden. Gebruik het menu links voor deze functionaliteiten.

Programma

Het evenement vindt plaats in ‘De Rotterdam’ op de Kop van Zuid in Rotterdam van 14.00 tot 18.30 uur. Keynote spreker Florens Slob, directeur Circularity Center legt uit wat circulair ondernemen betekent en welke kansen er voor u liggen. In twee parallele workshops gaan wij samen met u aan de slag om in uw eigen bedrijf de kansen te identificeren en hoe deze praktisch te verzilveren. Tijdens deze bijeenkomst staan de sectoren Hightech maakindustrie en Horticulture / Agri & Food centraal. Hier vindt u een uitgebreid programma.

What’s in it for you?

U krijgt inzicht in inspirerende voorbeeldcases uit de twee sectoren. We presenteren daarbij een eerlijk verhaal. Ook in de circulaire economie gaan inspiratie en transpiratie hand in hand. Daarna gaan we aan de slag met úw cases. U krijgt concrete antwoorden op uw vragen en handvatten voor implementatie. 25 juni is het startpunt; daarna gaan we samen met ondernemers projecten ontwikkelen.

Deze interactieve bijeenkomst wordt georganiseerd door de samenwerkende partners InnovationQuarterHet Circularity Centerde RabobankVan GansewinkelGemeente RotterdamTNO en de Kamer van Koophandel.

Aanmelden

Deelname is gratis en eenvoudig. Ga naar aanmelden in het menu aan uw linkerhand en registreer u zo snel mogelijk door het aanmeldformulier in te vullen. 

We kijken er naar uit om u in Rotterdam te mogen verwelkomen!