Cirquest Themamiddag voor de Zakelijke Dienstverlening

Cirquest Themamiddag voor de Zakelijke Dienstverlening

05 november 2013

14:00 - 14:15

Welkom
Door directeur van Cirquest, Marieke Schouten.

14:15 - 14:30

70:20:10;
Leren op de werkplek, van collega’s en in trainingen: de vertaling van principe naar praktijk door Cirquest.

14:30 - 15:30

Leren van en met collega’s
Met trainers Bart Seijnder en Anne Poelstra

Hoe geven zij invulling aan het 70:20:10 principe, wat werkt? Welke conclusies zijn er te trekken? U doet concrete ideeën op voor het optimaliseren van leren binnen uw werkpraktijk.

Wij begeleiden dit onderdeel van de themamiddag volgens de methode van Appreciative Inquiry (AI), die u persoonlijk zult ervaren. AI is een waarderende en onderzoekende methode om mensen, groepen en organisaties te helpen veranderen. Veranderingstrajecten met AI gaan snel, ze zijn effectief, de energie van de deelnemers is hoog. Wanneer de methode zorgvuldig wordt toegepast, dat wil zeggen, niet alleen als nieuwe truc, maar als een manier van kijken, denken en handelen, dan vindt er daadwerkelijk verandering plaats.

15:30 - 16:00

PAUZE

16:00 - 17:00

We vragen u bij het aanmelden om een keuze te maken voor één van beide workshops.

1. E-learning van Cirquest
Met al onze blended learning ontwikkelaars

70:20:10 vraagt om een andere blik op opleiden en kan daardoor veel vragen oproepen. Welke rol kan e-learning spelen? Wat is de toegevoegde waarde van e-learning? Hoe is e-learning toe te passen? Ongetwijfeld kunt u nog een hoop andere vragen verzinnen. In de workshop gaan wij samen met u en met de andere aanwezigen op zoek naar de antwoorden.

2. High Impact Training (HIT): meer rendement uit gedragstraining
Met trainers Bart Seijnder en Anne Poelstra

High Impact Training is effectiever en efficiënter dan traditionele trainingen: Deelnemers oefenen vaker, binnen kortere trainingstijden en met kleinere groepen. De deelnemers bestuderen voorafgaand aan de training via een aansprekende e-learningmodule de theorie die in de training centraal staat. Hierdoor kan er tijdens de training volop met vaardigheden geoefend worden. Deelnemers oefenen deze vaardigheden totdat ze een succeservaring behalen, wat de toepassing in de werkomgeving enorm stimuleert. Deelnemers ervaren HIT als veilig, actief en toegepast op hun praktijk.

Tijdens deze workshop vertellen wij u hoe we HIT in de praktijk toepassen en doet u zelf ervaring op met deze methode.

17:00 - 18:00

Borrel

registratiedesk
 registratiedesk