Toekenning ILAB/COCI Status BIOTECH CAMPUS DELFT

Toekenning ILAB/COCI Status BIOTECH CAMPUS DELFT

Welkom

Hartelijk welkom op de evenements-website van iLAB/COCI nominatie Biotech Campus Delft.

Op 10 oktober jl. heeft de Regiegroep Chemie besloten de status van Innovation Lab (iLAB) en Centre for Open Chemical Innovation (COCI) toe te kennen aan de Biotech Campus Delft. Zowel de iLAB’s als COCI-locaties zijn bedoeld om nieuwe bedrijvigheid, voortkomend uit of samenwerkend met onderzoeksactiviteiten, te stimuleren en levensvatbaar te maken. De Biotech Campus Delft integreert fundamenteel onderzoek tot en met grootschalige productie, in alle disciplines van de Industriële Biotechnologie, en is daarmee enige in haar soort in Nederland.

De activiteiten, die worden samengebracht onder Biotech Campus Delft, slaan een stevige brug tussen de wetenschap en innovatieve bedrijvigheid op het gebied van Industriële Biotechnologie. Regionale stakeholders hebben de handen ineen geslagen om nieuwe initiatieven optimaal te stimuleren en ondersteunen met behulp van diverse faciliteiten en services op de twee locaties in Delft, te weten: Sciencepark Technopolis Delft en het DSM terrein.

U kunt hier alle informatie vinden over de iLAB/COCI toekenning aan Biotech Campus Delft. Verder kunt u zich hier aan- of afmelden voor deze feestelijke bijeenkomst, de uitnodiging of deelnemersinformatie bekijken en route-informatie inzien.

Gebruik het menu links voor deze functionaliteiten.

Met vriendelijke groeten,

De organisatie.

inschrijvingen evenement
 inschrijvingen evenement