Sessie 2 - Herstel in gezondheidszorg 

16.00 - 17.00 uur
Sessie 2.1 Effect van visualisatie en ontspanning op het revalidatieproces

Yara van Gendt

Performance coach bij WOUW Performance Coaching. Studeerde sociale- en arbeids & organisatiepsychologie gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en rondde de master sport- en prestatiepsychologie af aan de UvA. Tevens SPORTPSYCHOLOOG VSPN®.

Houdt zich bezig met het monitoren van mentale ontwikkeling en deed dit onder andere bij de A-jeugd van sc Heerenveen door middel van haar eigen monitoring tool. Ook geeft Yara workshops aan beginnende (hockey)trainers en coaches waarin zij tools meekrijgen om een plezierig en ontwikkelingsgericht sportklimaat te creëren.

Dominique van de Paard

Performance coach bij WOUW Perforamcne Coaching. Behaalde haar Bachelor Psychologie behaald aan de Universiteit van Maastricht en volgt thans Mastertrack Sport- en Prestatiepsychologie aan de UvA. Dominique werkt vanuit de visie dat de grootste winst kan worden behaald wanneer een sporter zowel fysiek als mentaal fit is. De balans hierin opent de deuren om als sporter het beste uit jezelf te halen. De rol van mentale vermoeidheid op sportprestaties is een belangrijk onderdeel hiervan. Dominique heeft ook haar diploma Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. 

<< Terug naar overzicht sprekers