Sessie 3 - Preventie en herstel in bedrijfsleven

16.00 - 17.00 uur
3.1 Workshop 'Boost Your Performance' 

Kees Wallis

Performance coach bij WOUW Performance Coaching. Studeerde rechten en psychologie. Na het afronden van een master Arbeids- en Organisatiepsychologie en Privaatrecht aan de RUG koos Kees voor de praktijkopleiding tot sportpsycholoog aan de VU.

Op dit moment richt hij zich op het ontwikkelen en geven van workshops aan beginnende (hockey/voetbal)trainers en coaches. Dit zijn toegankelijke workshops op locatie voor trainers en vrijwilligers die meer willen weten over het trainerschap en het creëren van een plezierig en ontwikkelingsgericht sportklimaat.

Carien Kleibeuker

Carien Kleibeuker is executive assistant bij Jamzone. Jamzone levert advies en consultancy voor de ontwikkeling en implementatie van digitale producten en diensten op het gebied van preventie en behandeling van psychische klachten. Zo hebben ze ook Stressjam ontwikkeld, een VR-game met biofeedback om stress-mindset te trainen en beter te worden in stress. Tijdens het congres zal Carien uitleg geven over de werking van Stressjam. Naast haar functie bij Jamzone is Carien ook Olympisch schaatsster bij Team easyJet. 

<< Terug naar overzicht sprekers