Sessie 2 - Herstel in gezondheidszorg 

17.15 - 18.15 uur
Sessie 2.2 Nieuwe ontwikkelingen en de praktijk

Martine Busch

Directeur Van Praag Instituut dat zich richt op de ontwikkeling en implementatie van complementaire zorg en integrative medicine. Martine is medeoprichter en directeur van het Van Praag Instituut. Zij stond aan de basis van de ontwikkeling van comple­mentaire zorg in Nederland, in het bijzonder therapeutic touch. Samen met zorginstellingen zoekt zij naar haalbare en effectieve ma­nieren om complementaire zorg en integrative medicine te implementeren.

Titus van den Eijnden

Manager stafafdeling Behandeling & Begeleiding en Facilitaire Dienstverlening bij de Schakelring, Schakelring wordt gevormd door (wijk)bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers. Stuk voor stuk betrokken mensen met een warm hart. Mensen die met de handen uit de mouwen klaarstaan om een ander te helpen. Allen met één missie: ondersteunen van ouderen bij het leven en genieten, van mens tot mensen.  

 

Betty Didden-Blom
Fysiotherapeute bij de Schakelring, Schakelring wordt gevormd door (wijk)bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers. Stuk voor stuk betrokken mensen met een warm hart. Mensen die met de handen uit de mouwen klaarstaan om een ander te helpen. Allen met één missie: ondersteunen van ouderen bij het leven en genieten, van mens tot mensen.  

<< Terug naar overzicht sprekers