Sessie 3 - Preventie en herstel in bedrijfsleven

17.15 - 18.15 uur
3.2 Vitaliteit en bedrijfsleven 

Herbert Ozinga

Herbert Ozinga is eigenaar van Ozinga Advies, een assurantiekantoor met als specialisatie het MKB. Daarnaast is hij managing partner bij YourHealthSport en TRM trainingen. Hij is al jaren actief als organisatie-adviseur, interim-manager en opleider bij onder andere a.s.r. verzekeringen en Holland Renewable Energy Technologies.

Ellen Kuipers 

Ellen Kuipers is oud hockeyinternational en vitaliteitscoach. Tijdens haar hockeycarrière speelde ze 94 officiële interlands voor het Nederlands vrouwenelftal. Vanaf 2017 is ze gestart als senior coach bij YourHealthSport, waar ze verantwoordelijk is voor de vitaliteitsprojecten. 

Merel van Dorp

Merel van Dorp is Health Case Specialist bij FrieslandCampina. FrieslandCampina zet Health Case Specialisten in om leidinggevenden en HR Managers te adviseren, ondersteunen en faciliteren op het gebied van preventie, verzuim, re-integratie en arbeidsongeschiktheid. Na de opleiding tot fysiotherapeut, studeerde zij psychologie met de afstudeerrichting arbeid en gezondheid. Vanuit haar interesse voor mens, werk en gezondheid houdt Merel zich binnen FrieslandCampina onder andere bezig met het thema mentale veerkracht dat resulteerde in ‘Boest your Mind: werken aan mentale veerkracht’.Een doorlopend aanbod van interventies die medewerkers helpen om met plezier en veerkracht aan het werk te gaan en te blijven. Haar specialiteiten zijn duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, arbeid en gezondheid.

<< Terug naar overzicht sprekers