aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Congres Adverteren en pers benaderen in het nieuwe medialandschap

Sprekers

Cees Langeveld

Directeur van het Chassé theater in Breda en bijzonder hoogleraar Economie van de Podiumkunsten aan de Faculteit der Historische en Kunstwetenschappen van de Erasmus Universiteit Rotterdam, vertelt over zijn ervaring met (publieks)onderzoek. Hij geeft aan wat zijn overwegingen zijn om binnen het Chassé theater onderzoek te laten doen en hoe hij de resultaten strategisch inzet.

Karen Welling

Karen Welling werkt bij het Fonds Podiumkunsten waar zij als secretaris festivals verantwoordelijk is voor het beleid op dit terrein. Karen Welling studeerde Nederlands en Theaterwetenschap in Amsterdam en schreef theaterkritieken voor verschillende dag- en vakbladen. Zij was onder meer werkzaam als hoofd communicatie van Het Muziektheater in Amsterdam en als stafmedewerker van het Fonds Podiumkunstprogrammering en Marketing.

Rineke Kraaij

Rineke Kraaij is onderzoeker, conceptontwikkelaar, gespreksleider en programmamaker. Zij gaat uit van de inhoud, verdiept zich en zoekt vervolgens naar de juiste vorm. Dit kan een debat zijn, een gesprek, een conferentie, maar ook een tentoonstelling, een film, een performance, een excursie, een tekst of … iets heel anders. Zie ook www.kantoorkraaij.nl

inschrijfformulier
 inschrijfformulier