De jeugd heeft de toekomst!

Om jeugdsporters zo goed mogelijk te begeleiden richting de toekomst is het zaak dat trainers en coaches, die te maken hebben met deze leeftijdsgroep, op de hoogte zijn van de ontwikkelingen waarmee deze leeftijdsgroep te maken heeft. Hoe kun je je als trainer of coach aanpassen aan de gedragingen en de motieven van de sporters van nu? Hoe kun je daarin je eigen rol zo goed mogelijk vervullen? Vanzelf gaat dit namelijk niet!

Je loopt bijvoorbeeld tegen de volgende uitdagingen aan:
. hoe geef je leiding aan een jeugdteam anno 2020?
. wat wordt er van je gevraagd?
. waar liggen kansen?
. hoe maak je zaken als voeding, gamen en slaap bespreekbaar?
. hoe ga je om met ouders anno 2020?
. en hoe ga je om met mentale en fysieke aspecten? 

Samen met onder andere professionals werkzaam binnen de jeugdopleiding van PSV Eindhoven gaan we met jou op zoek naar antwoorden op deze vragen. De ervaring strekt zich uit tot buiten het voetbal en is voor iedere trainer-coach (ongeacht in welke tak van sport hij/zij actief is) bruikbaar in de eigen werksituatie!

De opening van het congres is in handen van Toon Gerbrands, algemeen directeur PSV. Vervolgens komt Rick de Rooij aan het woord. Rick is interim Hoofd Opleiding van PSV en deelt zijn visie op het gebied van opleiden en ontwikkelen in diverse leeftijdsfasen.
 

Workshops
Het programma biedt twee rondes van workshops waarbij je kunt kiezen uit:
1. Fysieke opbouw: van jongste jeugd tot eerste elftal
2. Cognitieve training; Sneller denken, van jeugdspeler tot professional
3. Creëren van een cultuur met prestatiegedrag van iedereen
4. Hoe je profvoetballer wordt
 

Schrijf je nu in voor dit unieke congres en hoor via plenaire lezingen en verdiepende workshops hoe jij je jonge sporters nog beter kunt begeleiden! 


Korting voor leden!
NLcoach is een vereniging met ca. 12.000 gebruikers. Één van de voordelen van het lidmaatschap van de vereniging is korting op de activiteiten. Het basislidmaatschap kost € 70,- per jaar. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan lid van onze vereniging, krijg korting op activiteiten, ontvang vier keer per jaar het magazine NLCOACH en krijg een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Meer informatie vind je op https://www.nlcoach.nl/product/basis-lidmaatschap