donderdag 4 maart 2021

"Het verduurzamen van de zorg begint bij een duurzaam inkoopproces"

Als we ervoor kunnen zorgen dat er duurzame producten binnenkomen, dan komt het restant er ook duurzamer uit!
 

Wil jij vanuit je zorgorganisatie actief bijdragen aan het verduurzamen van de zorg, juist in deze crisistijd? Dan moet je beginnen bij het verduurzamen van je inkoop. Hoe doe je dat? Laat je inspireren en informeren over de nieuwste kennis en ervaringen. Meld je aan voor het online congres “Duurzaam inkopen in de zorg” dat Intrakoop, Nevi, MilieuPlatformZorg en MVO Nederland samen met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport op 4 maart organiseren.

Doelgroep

Het congres is interessant voor iedereen die betrokken is bij het inkoopproces en het verduurzamen van zijn of haar zorgorganisatie.
 

Programma

Wat kun je verwachten?

Om 13:00 uur wordt het congres geopend door presentator Talitha Muusse. Zij gaat in gesprek met Ronnie van Diemen, voorzitter van de regiegroep Green Deal Duurzame Zorg.

Gedurende de middag trakteren wij je op verschillende inspirerende sprekers, zoals

- prof. dr. ir. Fredo Schotanus, over verduurzaming in de publieke inkoop;

- prof. dr. Jeroen Meijerink, over onder andere de Groene OK en het project Plastic Afval;  

- prof. dr. Victor Lamme, over hoe ons brein omgaat met de verandering die nodig is voor  verduurzaming. En over hoe we weerstand verlagen en we collega’s en organisatie motiveren om samen te werken aan verduurzaming.

Er zijn diverse deelsessies te volgen. Tijdens deze sessies kun je live chatten met degene die de desbetreffende sessie verzorgt, en met de overige deelnemers aan die sessie.

Bekijk het volledig programma met alle deelsessies

Rond 16:00 uur sluiten we af.

 

Meld je aan

Deelname is gratis. Meld je aan voor hét online congres waar je je kunt laten inspireren en praktische kennis kunt opdoen.

 

We zien je graag op 4 maart om 13:00 uur.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren