Vanmiddag vindt het online congres plaats. Heb je je ingeschreven en heb je problemen met inloggen of andere vragen? Bel Team NLcoach via 06 22 544 644.  


Op vrijdag 20 november 2020 organiseren NLCOACH en TopsportTopics een uniek hybride congres. Er wordt jaarlijks ontzettend veel wetenschappelijk onderzoek verricht, waar trainers en coaches in de sportwereld profijt van kunnen hebben. In dit congres worden die wetenschappelijke en innovatieve onderwerpen naar de dagelijkse praktijk van de coach gebracht. Ook als coach of trainer binnen de breedtesport kun je hier je voordeel mee doen!

In Woerden brengen we een aantal vooraanstaande sprekers samen, die je meenemen in de wereld van het sportersbrein. Het zijn professionals met een sterke verbinding naar en ervaring in de praktijk. Met elkaar en met jou bespreken ze diverse (mentale) aspecten van het brein in relatie tot recente bevindingen uit de wetenschap.

Aan bod komen bijvoorbeeld:

  • risico's van hersenschudding op korte en lange termijn
  • hoe gaat je brein om met tegenslag 
  • mentaal welzijn
  • herstel van je brein
  • werking van je brein bij samenstelling selectie

Doelgroep
Het congres brengt coaches, trainers, embedded scientists, wetenschappers en sportzorgprofessionals samen. Wat kunnen we van elkaar leren als het gaat om het sportersbrein?

Live of online
Op de locatie is gegeven de aangescherpte coronamaatregelen plaats voor zo'n 25 personen. Aanwezigheid ter plekke geeft je de kans mee te praten en met de experts gedurende het programma en na afloop van gedachten te wisselen. Uiteraard nemen we ter plekke alle richtlijnen (1,5meter, handgel etc) in acht. Liever vanaf je eigen werkplek alles volgen? Dan zijn er uiteraard geen beperkingen voor wat betreft het aantal deelnemers. 

Prijs
We hanteren verschillende prijzen, afhankelijk van het feit of je lid bent van belangenbehartiger NLcoach en of je live of online wilt deelnemen. Live zijn gegeven de verscherpte corona-maatregelen slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je gebruik maken van die mogelijkheid om ook directe interactie met de aanwezige experts te hebben, schrijf dan snel in! Op het inschrijfformulier maak je je keuze kenbaar. 


Korting voor leden!
NLcoach is een vereniging met 4.000 leden. Het basislidmaatschap kost € 70,- per jaar en daarmee krijg je onder andere korting op NLcoach evenementen. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan direct lid en krijg naast genoemde korting ook vier keer per jaar het magazine NLCOACH plus een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Meer informatie via https://www.nlcoachvereniging.nl/word-lid/