Seminar Privacy Compliance: Strategie en Aanpak

Seminar Privacy Compliance: Strategie en Aanpak

 

Voorkom boetes en reputatieschade en zorg dat uw organisatie compliant wordt met de nieuwe Europese Privacy Verordening 

In één middag zorgt Considerati ervoor dat u weet hoe u privacy compliance kunt aanpakken en inrichten binnen uw organisatie. Deze kennis helpt u bij het formuleren van de juiste vragen en behoeften en bij het uitstippelen van een privacy strategie

Vanaf mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (General Data Protection Regulation) van toepassing, maar vooruitlopend hierop heeft de Autoriteit Persoonsgegevens al een boetebevoegdheid gekregen van maximaal 820.000 euro. Daarnaast is er in de media veel aandacht voor privacy en wordt er steeds scherper gelet op de wijze waarop organisaties met data en privacy omgaan.
Goede omgang met persoonsgegevens en privacy compliance zijn niet langer vrijblijvend, maar noodzakelijk.

Vaak krijgen wij de vraag ‘ik ben binnen mijn organisatie verantwoordelijk voor privacy compliance en het voorkomen van boetes en reputatieschade, maar waar moet ik beginnen? Hoe kan ik dit goed regelen en wat moet ik dan regelen?’

Om u hiermee te helpen, organiseren de experts van Considerati een sessie die u in één middag een overzicht geeft van alles waar u aan moet denken om zelf een privacy governance traject te kunnen starten en begeleiden. U krijgt een overzicht van de regels en leert hoe u compliance op een praktische manier kunt aanpakken.

Deze sessie is bedoeld voor iedereen die binnen zijn of haar organisatie verantwoordelijk is voor privacy compliance en/of de reputatie van de organisatie: DPO’s, FG’s, CEO’s, General Counsels, bedrijfsjuristen, hoofd compliance, CFO’s, COO’s, Chief Marketing Officers.

Considerati is winnaar van de Privacy Innovation Award van de IAPP en adviseert onder meer het Ministerie van Veiligheid en Justitie, Politie, National Cybersecurity Centrum, NFI, Ahold, Heineken, eBay, Booking.com, Experian, TVM, Nederlandse Vereniging van Banken en Wetransfer.

 

bijeenkomst organiseren
 bijeenkomst organiseren